Karoole parašė:
Negimdinis nėštumas visai kita sąvokos reikšme ir baigtis daug sudėtingesnė ir net pavojinga jei per ilgai uždelsta. Čia jums tiesiog biocheminis, jei nebūtumėte pa…
Man 6d mm veluoja . Tik testai neryskeja
Karoole parašė:
Negimdinis nėštumas visai kita sąvokos reikšme ir baigtis daug sudėtingesnė ir net pavojinga jei per ilgai uždelsta. Čia jums tiesiog biocheminis, jei nebūtumėte pa…
Happy_days parašė:
Bet pas jus jei gerai pamenu buvo labai mažas hcg pagautas, tai arba buvo visai pradžia arba tiesiog tuoj ateis mm bet jei neryškėja, tikėtina kad hcg neauga ir bus biocheminis
Tikiu kad labai liūdna, kai jau buvote spėjus || pamatyti
Happy_days parašė:
Man dusyk is eiles buvo biocheminis. Mano ciklas 29-30d iprastai, tai viena kart mm atejo 40cd, kita kart 36cd. Iki tol testai buvo su vaiduokliais, bet neryskus. Net clear blue elektroninis rode teig- 1-2sav .
Karoole parašė:
Bet pas jus jei gerai pamenu buvo labai mažas hcg pagautas, tai arba buvo visai pradžia arba tiesiog tuoj ateis mmbet jei neryškėja, tikėtina kad hcg neauga ir …
Jau bus kaip bus
Melynoji parašė:
Man dusyk is eiles buvo biocheminis. Mano ciklas 29-30d iprastai, tai viena kart mm atejo 40cd, kita kart 36cd. Iki tol testai buvo su vaiduokliais, bet neryskus. N…
Gal galiu paklausti ką darėte kitaip po biocheminių kad dabar pavyko? Man buvo 1 biocheminis
pink witch parašė:
Gal galiu paklausti ką darėte kitaip po biocheminių kad dabar pavyko? Man buvo 1 biocheminis
Nuejau pas gine. Sake, kad nieko cia kitaip nepadarysi, tiesiog taip buna. Tik sikart po teig testo iskart paskyre progesterono zvakutes. Pernai turejau nesivystanti 7savaitej. Tai viskas dar trapu, jokios ramybes kol kas
Melynoji parašė:
Nuejau pas gine. Sake, kad nieko cia kitaip nepadarysi, tiesiog taip buna. Tik sikart po teig testo iskart paskyre progesterono zvakutes. Pernai turejau nesivystant…
Supratau, man tai sake nereikia prg nors turėjau nesivystantį ir biocheminį irgi... Manau jei užkibs tiesiog paseksiu prg pati. Linkiu sėkmingo išnešiojimo jums 🤰
pink witch parašė:
Supratau, man tai sake nereikia prg nors turėjau nesivystantį ir biocheminį irgi... Manau jei užkibs tiesiog paseksiu prg pati. Linkiu sėkmingo išnešiojimo jums 🤰……
Dekui ❤️ privaciam skane dar akusere sake butu gerai skystinanciu vartot. Antrad einu pas savo gine, ziuresim ka sakys.