Lainė123 parašė:
Labukas, man šiandien 6dpo, vakar prieš miegą šiek tiek maudė pilvo apačia ir pykina nuo ryto, bet turbūt čia šiaip 😄
Kada numatomos jums mm?🌞
Lainė123 parašė:
Labukas, man šiandien 6dpo, vakar prieš miegą šiek tiek maudė pilvo apačia ir pykina nuo ryto, bet turbūt čia šiaip 😄
Kada numatomos jums mm?🌞
pink witch parašė:
Tikrai ne visada, man praeitą nėštumą tik 14 dpo parodė teigiamą, aišku 9 savaitę baigėsi nesėkmingai na bet ne biocheminis buvo
Na pasitaisau, nesekmingas*
LadyBubu parašė:
Tikrai jau labai brankus 🥲 turėtų prasimušt mm..tik dabar galvoju jei ginė minėjo ektopini ir jis kažkur butų kitur isitaisęs taip lengvai neiškraujuotų. Ten jau…
Na su 30 hcg rodikliais čia su jokiom aparatūrom nepamatysi ektopinis, neaivystantis ar koks jis bebūtų
FoxLady parašė:
Blemba, kaip gaila![]()
Ir kaip sioje grupeje vis pasiteisina, kad velyva implantacija baigiasi biochemin…
Man kai baigėsi nesivystančiu tai gerai pamenu gine sako "nu gal vėlai implantavosi" tai pritariu bent jau iš savo pusės 🙁
Happy_days parašė:
Jei iki ryto nepramus , vazuosii i ligonine nes man nepatinka tai ka matau.. kodel nepramusa? Siandien 6d nesulaukiu normaliu menesiniu..
Geltonkūnis nėštumo metu visiškai normalu, dėl skysčio pakomentuot negaliu
FoxLady parašė:
Na pasitaisau, nesekmingas*
Nu aš tai taip griežtai neteigčiau ir kitų negąsdinčiau, nes visos moterys yra skirtingos ir visi nėštumai skirtingi. Pvz aš labai daug vandens geriu ir naktim einu nusišlapinti 1-3 kartus, tad šlapimas yra labai praskiestas. Kitom tik vakarais rodo, ryte iš vis nieko neisimato. Kam čia taip gąsdinti visas, kad jeigu tik 13 dpo pamatys teigiamą ir jau puls į ašaras kad tikrai bus ankstyvas persileidimas. Nedarykit taip. Čia tikrai ne nuosprendis.
Happy_days parašė:
Jei iki ryto nepramus , vazuosii i ligonine nes man nepatinka tai ka matau.. kodel nepramusa? Siandien 6d nesulaukiu normaliu menesiniu..
Nereikia į ligoninę važiuoti, prg nukris ir prasidės normalios mm, jūs ne 6 dienas laukiat kraujavimo juk, testas dar blankus, o ne neigiamas. Kai bus visiškai neigiamas, tai ir prasidės menstruacijos arba tą pačią dieną arba kelios po.
P@ndulė parašė:
Man taip ir buvo .. dingsta atsiranda tepliojimai,tai ryškiau tai vel nieko, hcg buvo 1350 ,bet pradejo kristi tuo ir baigesi net neivardijo tikslei gines kas tai …
Jums su tokiu ryškiu nt ir dideliu hcg tai buvo tiesiog nesivystantis, įvyko persileidimas. Biocheminis nėštumas, tai kada net ryškaus NT nesulaukus jis blanksta ir po savaitės ar dviejų nuo turėjusių prasidėt mm prasideda kraujavimas.
Bereikalingas ašaras, paniką bei nežinią galima nuginkluoti žiniomis bei kritiniu mąstymu apie savo kūną, kitų situacijas. Nei gąsdinimai, nei kategoriškumas, labiau 80 proc. atitikimai kuomet vėlyva implantacija baigaisi kuo baigiasi. Dar pvz galvoju, kurioms ''vėlai'' parodė ir sėkmingai vystėsi nėštumas - labiau buvo vėliau ovuliacija nei galvojo ir tiek.
Marche parašė:
Bereikalingas ašaras, paniką bei nežinią galima nuginkluoti žiniomis bei kritiniu mąstymu apie savo kūną, kitų situacijas. Nei gąsdinimai, nei kategoriškumas, labia…
Kažkas sakys geriausia patylėt... Bet jei žmogus susileidžia tokioj situacijoj... Kiek stiprus išliks laikant vaikutį ant rankų.
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai