Maniosime parašė:
Uoj kaip nemaloniai, pati ne mažą laiką kankinausi su pūslės uždegimu tai net baisiausiam priešui nelinkėčiau tos baisybės, iš proto galima išeit 😩
Gal kokį magic būdą žinot kaip sumažinti skausmą?
Maniosime parašė:
Uoj kaip nemaloniai, pati ne mažą laiką kankinausi su pūslės uždegimu tai net baisiausiam priešui nelinkėčiau tos baisybės, iš proto galima išeit 😩
pupsika parašė:
Aš facelle pasidariau vakare. Man 9 DPO. Bet gal tik ryte buvo implantacija (🤞🏼) tai nelabai ka gali rodyti arba labai blankiai. Imetu paziurineti 🤷🏻♀️ Ryt ryte re…
Mano 9dpo buvo jau teigiamas , gal kiek palyginti galima ft .
Siūlau darytis testus po pietų, tikrai geriau rodo nei ryte.
Man jūsų teste irgi norisi kažką matyti, bet bijau kad vėl pasakius kad matau vaiduokli, kazkas sakys, kad bandau pritempineti savo patirčiai ir nieko čia nėra, bet linkiu kad jums pasitvirtintų || 😊
LadyBubu parašė:
Aš maximaliai daug arbatų non stop gerdavau bet tas iš vaistinės, Canephrons tekdavo dažnai gerti (nereceptinis) kojas visada šildydavau, labiausiai padėjo antibiotikai, nepamenu pavadinimo bet atsimenu žalios tokios tabletės, nuėmė nuo 1 tabletės man
GretaC parašė:
Mano 9dpo buvo jau teigiamas , gal kiek palyginti galima ft .
Siūlau darytis testus po pietų, tikrai geriau rodo nei ryte.
Greta kaip sekasi? 🤗 matau 8 sav pilūziuką ❤️
Maniosime parašė:
Greta kaip sekasi? 🤗 matau 8 sav pilūziuką ❤️
Ačiū, kad teiraujiesi ❤️ Bijau prisikalbėti, bet kolkas tikrai gerai su savijauta😊😅
Šita ateinanti savaitė man emociškai labai sunki dėl praeitos netekties kai nustojo vystytis po 8 sav apžiūros, o sužinojau tik 11sav ., nes šiai dienai turim lygiai 8 sav, treciadieni pirmieji kraujo ir šlapimo tyrimai ir tikiuosi pakartos apžiūrą ir vėl patikrins širdelę, kad man būtų ramiau 😊 kai gavau 7+2 nuotraukytę, pagaliau matėsi gyventojas/a, širdelė taip pat plakė, tai ištirpau vos pamačius 🥰 dabar svarbiausia, kad gerai vystytųsi ir toliau ☺️
Maniosime parašė:
Pažiūrėsiu ką mano livsane ryt parodys 🌸🥹
Pasidaryk į vakarą, bus tikrai aiškiau nei su rytiniu ☺️ labai tikiuosi jums pavyks🥰 ☺️
GretaC parašė:
Ačiū, kad teiraujiesi ❤️ Bijau prisikalbėti, bet kolkas tikrai gerai su savijauta😊😅
Sveika, Greta. 🫶 Nuostabu skaityti tokias malonias žinutes. Labai džiaugiuosi dėl jūsų ir tikiu, kad viskas bus gerai. 🤗 Sveikinu sulaukus savosios laimės. 🤍
Dantewhooo parašė:
Sveika, Greta. 🫶 Nuostabu skaityti tokias malonias žinutes. Labai džiaugiuosi dėl jūsų ir tikiu, kad viskas bus gerai. 🤗 Sveikinu sulaukus savosios laimės. 🤍…
Ačiū už palaikymą! 🤍