GandrųBelaukiant parašė:
Pas mus tai pro kiemą visas gandrų pulkas praskrido😃juokėmės su vyru, kad gal ženklas👼
Nezinau sutapimas ar ne, kai suzinojom, kad laukiamės, tai po dviejų dienų gandras ant stogo sėdėjo, ko niekada anksčiau neesam matę 🥰
GandrųBelaukiant parašė:
Pas mus tai pro kiemą visas gandrų pulkas praskrido😃juokėmės su vyru, kad gal ženklas👼
Nezinau sutapimas ar ne, kai suzinojom, kad laukiamės, tai po dviejų dienų gandras ant stogo sėdėjo, ko niekada anksčiau neesam matę 🥰
pupsika parašė:
Tai gal ne viena jau 🤭😊
blaiviai mąstant,taip anksti pykinti nepradeda
Maniosime parašė:
Labas rytas, nuotaikėlė nebloga, 11dpo testas neigiamas (vakar pro vaistinę praeiti neišėjo) 😂
aš skaičiau, kad vyrui reikia cinko ir seleno, tai pirksiu tokius
Labas rytas visoms 🌷
...Skraido du gandriukai per jonines..sako draugė žiūrėk vienas pas tave kitas pas mane 😁 O aš iš tų kur jei katė juoda kelia perbėgo ji tiesiog kažkur bėgo, jei skraido gandras pan 😁
Jei planuojate tokiu metu kai gandrai parskridę tai nenuostabu kad juos visur matot .pabandykit žiemą planuot jokių ženklų 😁🤭
LadyBubu parašė:
Labas rytas visoms 🌷
...Skraido du gandriukai per jonines..sako draugė žiūrėk vienas pas tave kitas p…
😅😅 išties. Aš vėlyvą pavasarį jų labai daug sutikau. Bet tikėti kartais visai gerai, jeigu tai ramina.
JustinaBJ parašė:
😅😅 išties. Aš vėlyvą pavasarį jų labai daug sutikau. Bet tikėti kartais visai gerai, jeigu tai ramina.
Žinoma tikėti sveikai galima daug kuo jei tai ramina o ne suteikia didelias viltis 🥰
Amber. parašė:
Sveikos merginos, testai užvakar ir šįryt palyginimui. Paryškėjo, bet kažin ar pakankamai 🙈 Dar bijau džiaugtis, šiandien mm dienaPilvą maudžia, bet taip bu…
Man atrodo galim sveikinti! Man su pirmu taip buvo, ir ryskus buvo tik praejus savaitei po mm datos.
Kaip fainai!!!🥳
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai