pink witch parašė:
O jūs laukiatės?
Aišku kad ne. Bet su tokiu prg kaži ar ov pilnavertė buvo, greičiausiai ne
pink witch parašė:
O jūs laukiatės?
Indriukas777 parašė:
Nebūtinai, daromas 7dpo, pas jus jei 9dpo darėt galėjo ir pakristi kai jis kintantis yra 😇 nepraraskit vilties 🤍🤞
Indriukas777 parašė:
Kodėl taip galvojat? Aš 7 dpo dariausi pas mane buvo 29 su trupučiu, tai 9 dpo pilnai galėjo dar daugiau pakristi. Buvau pas tikrai gerą gydytoją privačiai, pasakė kad viskas tvarkoje, skaičius geras, ov panašu kad vyksta puikiai. Net neskyrė papildomai prieš bandant vėl, sakė nereikia. Mažiau kreipkite dėmesį į diskusijas ir komentarus, gydytojai žino geriau.
pink witch parašė:
Kodėl taip galvojat? Aš 7 dpo dariausi pas mane buvo 29 su trupučiu, tai 9 dpo pilnai galėjo dar daugiau pakristi. Buvau pas tikrai gerą gydytoją privačiai, pasakė …
Bet kad ivyktų implantacija ir prasidėtų nwštumas tai manau tikrai mažas
Indriukas777 parašė:
Bet kad ivyktų implantacija ir prasidėtų nwštumas tai manau tikrai mažas
Nežinau kodėl taip manot, tikrai normalus toks kiekis. Juk paskui ima kilti, jei užkimba.
kjustina659 parašė:
Labas rytas, ar ryškėja merginos? Zinau zinau kad su tais paciais reikia stebeti bet nepavyko gauti livsane vakar🫣
Pagaliau pavyko ir jums❤️ labai dziaugiuosi uz jus kad pagaliau po tokio ilgo planavimo. Sveikinu❤️❤️❤️
Lelyte93 parašė:
Menesinies veluoja diena. Testas kaip Jusu
manymu? as lyg kazka matau, bet fotkese nieko.. teks laukti mm
Jei čia biosynex testas, tai dauguma jų rodo klaidingą teigiamą, pasidarykite kitą, kad tikrai įsitikintumėte.
Lelyte93 parašė:
Menesinies veluoja diena. Testas kaip Jusu
manymu? as lyg kazka matau, bet fotkese nieko.. teks laukti mm
Manau vėluojant mm turėtu būt ryškesnis. Aš nieko neįžiūriu,bet jau ne kartą sakiau,kad man su vaiduokliu medžiojimu nelabai sekas 🙂