Maniosime parašė:
Labukas nepasiduodanti! Tavęs čia visos pasiilgom ir laukiam grįžtant 🥳
Mano fronte tik 2dpo šiandien 😁
Smagu girdėt. Laikau už jus 🤞. Man šiandien 3cd. 🙂
Maniosime parašė:
Labukas nepasiduodanti! Tavęs čia visos pasiilgom ir laukiam grįžtant 🥳
Mano fronte tik 2dpo šiandien 😁
Smagu girdėt. Laikau už jus 🤞. Man šiandien 3cd. 🙂
Nepasiduodanti parašė:
Na šiuo mety tikrai nesiruošiu išeit. Norėjau pasidalint viena patirtim. Preito ciklo pradžioj pradėjau gert papildus. Senai juos nižiūrėjus buvau,bet vis susilaiky…
Na na papaskok ką čia tokio atradai🤭 o man buvo stimuliacija deja nepavyko, bet nejaučiau šį kart nieko nei krūtinės, nei pilvo maudimų 🤷♀️
GiedreG parašė:
Labas nuotaika ne kazka, panasu ov diena o vyras nebuvo nusiteikes namu darbam 🤣🥶🤬...ima nervas, nes savaitgaliui su drauge isvarom i palanga, tai ryte buvo praleis…
Oi kaip gerai žinau šitą situaciją. Bet štai ką supratau. Nervai ir stresai dėl tokių dalykų mažina šansus. Manau net laviau nei myliukų nevuvimas per pačią ov. 1,5 dienos prieš ov manau yra nemažai šansu. Siūlau atsipalaiduot. Ir nebegalvot. Bus kaip bus.🙂 Aišku manęs tokie pasakymai neveikdavo 🙈
Nepasiduodanti parašė:
Ai,vakar tokua mųntus užplūdo,kad ca tokiu mety jau būčiau pagimdžius ir gryžus su mažyliu namo. Et... matyt taip turėjo būt.
Man irgi tokios pat mintys buvo termino dieną, atrodo į žemę galėjau sulyst kiek minčių buvo, net dabar testą metant lauk ašaros kaupėsi, bet susiimi ir gyveni toliau 🙈😇
Maniosime parašė:
Man irgi tokios pat mintys buvo termino dieną, atrodo į žemę galėjau sulyst kiek minčių buvo, net dabar testą metant lauk ašaros kaupėsi, bet susiimi ir gyveni toli…
Taip. Mum tenka daug sunkių akimirkų iškęst. Ir tai gali suprast tik tą patį patyrusios.
Nepasiduodanti parašė:
Taip. Mum tenka daug sunkių akimirkų iškęst. Ir tai gali suprast tik tą patį patyrusios.
Na o kaip jūsų vasara? Atostogaujat jau? 😇😍
Maniosime parašė:
Na o kaip jūsų vasara? Atostogaujat jau? 😇😍
Oi apie atostogas tai gal aš nesiplėsiu,nes daug kam tik nercą įvarau. Mano atostogos 8 savaitės. Nuo birželio 25 iki rugpjūčio 20.Bet kadangi maniškis dirva,tai aš namie. Bet man taip labai patinka. Sukuos po namus,verdu uogienes,remontai,projektėliai, kiemas,gėkybai,šiltnamis... sukuos ir esu beproto laiminga tame sukury 🙂 nes gulėjimas papludimy man kaip bausmė būtu 😀
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai