Indriukas777 parašė:
Merginos ar kas geriate ašvaganda? Galvoju gal pabandyti 🤔
IVF temoje skaiciau kad vyrams ji net labiau reikalinga, reikes daugiau pasigilinti
Indriukas777 parašė:
Merginos ar kas geriate ašvaganda? Galvoju gal pabandyti 🤔
IVF temoje skaiciau kad vyrams ji net labiau reikalinga, reikes daugiau pasigilinti
Saulė Danguj parašė:
Sakysit gal susireikšminus esu. Bet jau seniai pastebėjau, kad esu "apeinama", viena iš nelabai mėgstamų arba nepastebimų narių. Todėl, kad nuo temos sukūrimo (kuri…
Jo jo esu pastebėjus. Ypač dėl testų nes didžioji dalis čia mato baltuose testuose vaiduoklius, o kai nepasitvirtina sako testai melagiai🙈
pupsika parašė:
Labas rytas 😊 geros geros nuotaikos 👌 tik sapnai keisti buvo 🤣 marmalynė kažkoia
Aš šiandien irgi nesąmones sapnavau, prabudau nuo sapno, kad mane ex persekioja 😁 fu fu fu 😀
Maniosime parašė:
Aš šiandien irgi nesąmones sapnavau, prabudau nuo sapno, kad mane ex persekioja 😁 fu fu fu 😀
Aš čia gal negražiai, bet žmonės sako, kad šūdus sapnuot reiškia pinigus. Loterijos biliečiuką nusipirkit 🫢 aišku jei santykiai taikūs, tai sorry. Bet tokiu atveju sapne turbūt nepersekiotų 😃
Saulė Danguj parašė:
Aš čia gal negražiai, bet žmonės sako, kad šūdus sapnuot reiškia pinigus. Loterijos biliečiuką nusipirkit 🫢 aišku jei santykiai taikūs, tai sorry. Bet tokiu atveju …
Čia geriausias apibūdinimas kokį esu girdėjusi 😁😁😁 pažadu šiandien nusipirkti bilietą!! 😁😁🫶🏼
FoxLady parašė:
Tai su mano vyru viskas labai gerai. Galvoju sau paimti, manau nebus blogiau
Maniosime parašė:
Čia geriausias apibūdinimas kokį esu girdėjusi 😁😁😁 pažadu šiandien nusipirkti bilietą!! 😁😁🫶🏼
🤞🤞
Maniosime parašė:
Aš sapnavau lyg ir vandenį ar vandens telkinį, tada lyg Gandrą mačiau 🤣 Nesupratau nei esmes nei pacio sapno 🤭 Anas dienas irgi sapnuodavau vandens telkinius vienokius ar kitokius, o čia kažkoks balaganas sapnų 🤣
Saulė Danguj parašė:
Mano vyras nespėjo išsitirt, kai prieš 7m. sugėrė profertil ir pastojau. Todėl faktas, kad visad kalbu iš savo varpinės (turiu omeny sveikųjų daugmaž). Bet ir steng…
Taip, taip, suprantu, ka turit minty. Pritariu. Mano aplinkoje yra ne vienas ir net ne trys IVF, ir sekmingu, ir nesekmingu, tai irgi teko matyt. Ir kaip dabar po keliu metu kalba apie visa ta procesa ir nepasiryzta kartot.
Taip taip, man irgi per viena cikla budavo merginos jau po 2ovuliacijas turedavo, budavo nesmagus jausmas, suprantu jus!🤍
Laukiugandro parašė:
Dar kolkas neradau, pas ka galeciau registruoti. Siaip is klaipedos mes. Bet reik laiko dar truputi issinagrinet, kas specializuojas ties nevaisingumu. Esu dirbus s…
Laukiugandro parašė:
Pastebima tikrai, as tai tikrai zinau jusu nicka ir atsimenu ka parasot, daug kart norejau atrasyt bet buvo jau tiek puslapiu prirasyta kad galvoju aj Jau gal ir …
Sveiki, kaip susidūrusi su vyro prastais tyrimais, tai tikrai galiu pasakyt - nelaukti, nedelsti nežinia ko, nes prastiems rodikliams gali būti įv. priežasčių. Jau buvau rašiusi apie tai anksčiau truputėlį, bet 5 puslapiai bergždžių diskusijų kaip vadint poros intymius santykius visa tai paslėpė. Kaip tik nerekomenduojama kiekvieną dieną turėt santykių, nes nespėja atsinaujinti. Ir galima skaityti kas tik randama internete, bet urologas ir vaisingumo spec. Drūlytė pažiūrėję tyrimus taip pasakė. O metus laiko stengiamės vaisingu laikotarpiu kas antrą ar kiekvieną turėt santykius. Pasirodo užteko vos kelių kartų tą savaitę ir lemtingas buvo ovuliacijos dieną, prieš tai nesimylėjus 2 dienas. Grįžtant prie prastos spermogramos, tai eiti tirtis būtina, kaip minėjau - hormonus iš kraujo pas urologą(pas maniškį buvo nukrypimų netgi ten), echoskopija, galbūt yra varikocele, kurią reikia operuoti, o jūs tiesiog veltui lauksite. Pvz. mes darėm tyrimą su mioxys, pasirodė, kad žmogui reikia daug antioksidantų, tai išsianalizavusi įv. vitaminų atsiliepimus, ''efektyvumą'' išsirinkau combo iš iherb. Ir labiau orientavausi dėl antioksidantų, bet gavosi viskam boostinimas. Žmogus turėjo streso dėl darbo, dantis tvarkėsi, prasta mityba buvo. Tai kiek man pavyko, viską koregavau. Susitvarkė dantis, mityba buvo pagerėjusi, dėka vitaminų tiek nebestresavo, buvo kaip tik puikus mėnuo apskritai psichologiškai ir tada po metų, visiškai nesitikėdama, pamačiau teigiamą testą. Realiai sausio gale pamatėm prastus rezultatus, sakė pagert vitaminų, bet greičiausiai lauks IVF ir gegužės gale pakartoti tyrimą, tada spręsime kas toliau. Mes nei nespėjome. Balandžio pradžioje pamačiau teigiamą, nors jau galvoje ruošiausi IVF. Jeigu būčiau nieko nedariusi, tai gal iki šiol dar nebūčiau pastojusi... Todėl dar kartą rekomenduoju nieko nelaukt ir daryti viską kas jūsų su vyru galimybėse, tirtis, kalbėtis, ieškoti, keisti ką galima keisti, nes iš kelių mėnesių pasidaryti gali keli metai, jeigu situacija iš tiesų rimta. O gal kaip tik viskas paprasčiau, nei atrodo.