2025.06.20 18:11 (prieš 2 sav.)
coliuke21 parašė:
Nors girdejau,kad ligonių kasos susikalba. Apmoka kazkaip. Bet nu vistiek,kaip mums gaut tiek laisvu,kad i lt vazinet...zodziu. kazkaip cia.
Man atrodo, kad pas jus pesimistines mintys ima virsu. Kai nori, tai visos kliutys iveikiamos.
As pvz dirbu 1,5 etato, ir turiu laisvus tik savaitgalius, per kuriuos dazniausiai nst i jokia gyd konsultacija nepakliusi😅 dirbu toki darba, kad tik suplanaves is anksti gali iseit i atostogu diena ar pan. Bet jei darysim IVF, as pasiryzus kas kelias dienas is Klp vaziuoti Kauna/Vilniu. Kad ir del konsultacijos, kad ir del echo, ar del slapimo pridavimo. Imsiu neapmokamas,nedarbinguma,whatever, bet ka, kad tik turetume vaiku. Nes tikrai labai labai norim.
Gal jum kazkaip kitaip viskas,nes jus turite jau vaiku. Mes neturim, tai gal delto tas optimizmas didesnis...
Gavus rezultatus buvau didziuliam soke, bet su merginu pagalba,aplinkiniu patarimais nusoraminom ir jau pradejom konsultaciju plana,papildu ir pan, ir musu tikslas ne kuo naturaliau badyt, o realiai isivertint savo sitiacija, ir jei reiks iskart IUI ar IVF.
Man 25 metai. Ir man plys sirdis, jei bandysiu naturaliai, kai vyro sperma prasta, ir nenoriu gaisti 2-5-10metu bandymam.. nes kuo toliau, tuo bus sunkiau.