GiedreG parašė:
Laba, na svarbu viskas dabar gerai 😇
Na dar kolkas neskubu džiaugtis,nes nežinau kiek toji hematoma gali būti pavojinga🙂 tikiuosi pasišalins sėkmingai 🙂
GiedreG parašė:
Laba, na svarbu viskas dabar gerai 😇
Na dar kolkas neskubu džiaugtis,nes nežinau kiek toji hematoma gali būti pavojinga🙂 tikiuosi pasišalins sėkmingai 🙂
RauDonoji parašė:
Nes nėra ir kam matytis, 8dpo
Oj aš netyčia parašiau jog 4 dpo, turėjau omeny kad 8! Rašiau jums, ir tuo pačiu skaičiavau, kiek čia man tų dpo
atsiprašau!
Tikniekamnesakyk parašė:
Aš esu turėjus hematomą, viskas baigėsi sėkmingai. Tiesiog iškraujavau ją.
Giedrė. parašė:
Aš esu turėjus hematomą, viskas baigėsi sėkmingai. Tiesiog iškraujavau ją.![]()
Smagu žinoti🙂 tikiuosi ir man viskas bus gerai 🙂
savi parašė:
Sveikos.. paveikė mus tas biocheminis nėštumas.. persileidimas 😮💨 tai palieku jus iš planuojančių 😕
Kaip gražu ir koks svarbus žingsnis gyvenime! Linkiu didžiausios sėkmės!
Aš tai vyrui buvau pasakius po pirmo vaiko: jeigu bus kada nors antras biologinis, tada gausim vieną (ar du) pasiimti globai/įvaikinimui. Vyras pradžioj sakė ne ne, bet dabar jau keičia nuomonę. Kai daugiau nei metus bandom antrą vaikelį gaminti ir nesigauna - vyras pats pradėjo sakyti kad jeigu nesigaus - nieko tokio, įsivaikinsim. Man buvo nuostaba tai iš jo išgirsti. Man labai gražu kai žmonės rįžtasi padėt tiems, kam ne taip pasisekė, ir pasidalinti ta meile ir namų šiluma...
O aš su tokiom naujienom šį rytą: pasidariau praeitą savaitę AMH testą ir gavau ne per didžiausią atsakymą. Dabar bandau skaityti is suprasti kiek blogai yra. Ir mėnesinės atėjo vėl labai anksti (po 22 d ciklo). Paskutinius metus yra labai sutrumpėjęs ciklas. Nors sunku prisileisti mintį, bet toks jausmas kad perimenopauze šviečia. Tikiuosi dar pavyks įšokti į paskutinį traukinį

sladkeviciute parašė:
Labas visoms,kokiu cia gražių istorijų jau turime kazkaio atrodo kad nebeliks greitai planuojančių 🤭🤭o as su pamastymu skaitau ar tikrai gali buti vėlyvą ovuliaciją…
Mano ovuliacija šį ciklą irgi vėlesnė🙂 šiandien mm diena, o aš tik 8dpo. Nusikelt turėtų jums mėnesinės.
RauDonoji parašė:
Mano ovuliacija šį ciklą irgi vėlesnė🙂 šiandien mm diena, o aš tik 8dpo. Nusikelt turėtų jums mėnesinės.
Vaje kiek cia reikalu bent ji vyksta nes maniau kad nera nes siaip nesisaugojam ilgai bet neplanavau kazkaip db jau noras atejo🥰na ka tada namu darbus atlikom ziuresim kas cia gausis gerai kad naktinis darbas nespesiu pajusti kada laikas prabegs🤭🤭
sladkeviciute parašė:
Vaje kiek cia reikalu bent ji vyksta nes maniau kad nera nes siaip nesisaugojam ilgai bet neplanavau kazkaip db jau noras atejo🥰na ka tada namu darbus atlikom ziure…
Dar pakartot gerai būtų namų darbus🙂
sladkeviciute parašė:
Labas visoms,kokiu cia gražių istorijų jau turime kazkaio atrodo kad nebeliks greitai planuojančių 🤭🤭o as su pamastymu skaitau ar tikrai gali buti vėlyvą ovuliaciją…
O čia ne jums ov testas jau kelias dienas ryškus?
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai