lbleonardik78 parašė:
Sveiki pas mane 3 dienas vėluoja mienesines bet testą rodo neigiamai ar gali būt kad per anksti dariau testa
Mažai šansų gali vėluoti iki 3-5 D dėl hormonų ir streso
lbleonardik78 parašė:
Sveiki pas mane 3 dienas vėluoja mienesines bet testą rodo neigiamai ar gali būt kad per anksti dariau testa
Rožyte24 parašė:
Bet iki mienesiniu datos man sukosi galva, daznai i toleta apačioj pilvo traukė ir skaudėjo dvi dienas
lbleonardik78 parašė:
Bet iki mienesiniu datos man sukosi galva, daznai i toleta apačioj pilvo traukė ir skaudėjo dvi dienas
Pasidarykit HCG kraujo tyrimą ir atsakys į visus klausimus🙂 nėštumo simptomus sukelia augantis HCG hormonas, jei laukiatės ir simptomai dėl nėštumo, jo turėtų būt ir testas rodytu
lbleonardik78 parašė:
Tokiam laike jau seniausiai testas rodytų. Greičiausiai tik ciklas jums sustreikavo.
lbleonardik78 parašė:
Tai kartokit šiandien testą
Rožyte24 parašė:
Reikės pasidomėti nes daugiau 40 nepakyla su tabletėmis
Kaip tik ką tik išrašė man lašelinių. Mokamos, viena 80eur, reikia dviejų. Kaip suprantu mažai kur duoda nemokamai. Nebent gal variantas, jei siunčia į priimamajį, tada manau nemokamai🤷🏼♀️
LiukaL parašė:
Negaliu patikėt jau buvau nuleidus rankas net forume ilgą laiką nebendravau
Vau, koks gražus teigiamas! Sveikinimai 🌸💕 💕
LiukaL parašė:
Negaliu patikėt jau buvau nuleidus rankas net forume ilgą laiką nebendravau
Sveikinimai
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai