Mila13 parašė:
O va mano veidą nubėre smulkiais spuogeliais, jaučiuosi kaip paauglė. Arba mėnesinės artėja, arba tie vaiduokliai tikrai neapgaudinėja manęs 🤷🏻♀️
…
Linkiu, kad spuogeliai būtų geras ženklas! 🥳
Mila13 parašė:
O va mano veidą nubėre smulkiais spuogeliais, jaučiuosi kaip paauglė. Arba mėnesinės artėja, arba tie vaiduokliai tikrai neapgaudinėja manęs 🤷🏻♀️
…
Linkiu, kad spuogeliai būtų geras ženklas! 🥳

Jura454 parašė:
nu su vyru abu plika akimi matome, šiandien 10 dpo, bet jau džiaugiamės. Mūsų kelias sudėtingas,čia mažiau buvau, nes antras vaikas, atrodo viską žinau, ką bepridis…
Sveikinu !🙂
Sandraaa, laukiu jusu testo 😀
Jura454 parašė:
nu su vyru abu plika akimi matome, šiandien 10 dpo, bet jau džiaugiamės. Mūsų kelias sudėtingas,čia mažiau buvau, nes antras vaikas, atrodo viską žinau, ką bepridis…
Tikrai yra! Sveikinu!! 🥳🌸
pierla parašė:
Sveikinu !🙂
Laba, jau mano testas nieko gero nezada 🫣 vakar dae vakare viena pasidariau kuris pasidare tuscias, na galvoju gaal dar nekoncentruotas slapimas tai nerodo, bet nuojauta buvo kad ne i gera, siryt irgi tuscias.. galbut kazkas kabinosi nes vaiduokliavo ne vienas testas, o ir kita livsane kontrolei vakar dariau kuris irgi vaiduokliavo, tai gal biocheminis? Gruodi buvo panasiai, tik pasirode ir isbluko labai greit, takart mmm velavo 5 d... ziuresiu kaip sikart. Na trumpai paliudejau jau ir toliau pozityviai kibsiu i tolimesnius planus 🤭 tiesa, bt dar soktelejo i virsu ir grafikas labai nestumiskai atrodo, bet gi ir progesteronas ta bt palaiko tai nezinia kiek tikslu ji man sekti 
Jura454 parašė:
Sveikinimai 🥳🥳
Sandraaa parašė:
Laba, jau mano testas nieko gero nezada 🫣 vakar dae vakare viena pasidariau kuris pasidare tuscias, na galvoju gaal dar nekoncentruotas slapimas tai nerodo, bet nuo…
Nelaikyčiau biocheminiu, neaišku kiek juostelė tikra buvo
Sandraaa parašė:
Laba, jau mano testas nieko gero nezada 🫣 vakar dae vakare viena pasidariau kuris pasidare tuscias, na galvoju gaal dar nekoncentruotas slapimas tai nerodo, bet nuo…
Gaila :((
RauDonoji parašė:
Nelaikyčiau biocheminiu, neaišku kiek juostelė tikra buvo
Na ziuresiu kaip mm ateis, ar veluos kaip gruodi. Nes buvo taip pat.. gruodi rode vaiduoklius facelle ir livsane, sikart livsane ir easy 🤔 nesakau kad biocheminis tikrai bet ir neatmetu, nes nelabai isivaizduoju kodel vaiduokliauja butent tada kai jau testai gali parodyti nestuma, ne anskciau ir ne veliau, nesu vaiduoklio macius pvz kokia 6 dpo kada ir negali teoriskai jo buti, o tikrai esu tokiu darius pracekint testus 😄
Jura454 parašė:
Kad ta gydytoja, kuri sako JAU 35???
Man dabar 35, 34 ivyko velyvas persileidimas 20 ra savaite. Man Santariskese sake, kad Jus esate dar jauna, ir sveika, ir dar susilauksite ir pagimdysite. Ir cia butu mano jau 4 tas gimdymas. Kadangi du velyvi gimdymai buvo - nelaimingi.
Tai tas Jau 35, labai riezia aki :))))
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai