2026.04.15 14:49 (prieš 1 mėn.)
Sandraaa parašė:
Jus matau pagal profili neilgai dar planuojat, nenuleiskit ranku 🤗 zinoma, nezinau jusu istorijos
Taip planuojam neilgai, bet jau esu kazkada rasiusi, kad mano vyras vartoja biologinius vaistus, kai sugalvojom kad norime planuotis trečia vaikutį, daktarai liepė nutraukti vaistus, vyras be ju jau puse metu, po paskutiniu jo kraujo tyrimų buvo liepta gryzti prie vaistu kuo greiciau... ir tada jau pasake kad neva nieko cia tokio ir galima planuoti su jo vaistais...
na bet man kazkaip nelabai patinka ta mintis, juolabiau kad pradžioje liepe nutraukti zinant vyro liga ir kad jam bus prastai be ju...
Žodžiu, vyras gryzta prie vaistu, pageres jo savijauta, abu pailsesime ir tada matysime ar norim mes rizikuoti su vaistais pastoti ar ne... vis tik du vaikucius turime.
As nesijauciu tokiu stipriu zmogumi kad galėčiau kazkaip pakelti vaiko liga 🫣 Aisku ir be tu vaistu niekada negali zinoti ka tau paruose gyvenimas, bet cia tu zmogus samoningai zinai kad visko gali buti del vaistu, ir belieka pasirinkimas rizikuoti ar ne