RauDonoji parašė:
O į checker nekėlet testuko savo su negative pažiūrėti?☺️
Kiek jau daug savaiteliu, smagu matyti, kad sekmingai auga pilvukas 🥰
RauDonoji parašė:
O į checker nekėlet testuko savo su negative pažiūrėti?☺️
Sandraaa parašė:
O kiek jums dpo priminkit?😊 taip taip, paskutiniai pasispardymai 2026 😃 as samoningai pokolkas neperejau bendrauti i 2027, o lieku cia iki galo, gal prisitrauksiu t…
Gal 12
Sandraaa parašė:
Sveikos, 11 dpo, testas galvojau tuscias, o po to suabejojau, lyg kazkas smezuoja. Arba brokas ar tikrai kazkas vyksta 🤔 nezinau, ka manot? Tiesa, darytas 5 ryto, n…
Kažkas tikrai lyg šmežuoja🙂 laukiam rytojaus testuko🙂
O man 32cd, testas neigiamas... ir šiandien tik pradėjo krutine skaudeti, bet taip stipriai....
nebežinau as jau tada nieko....🙈 pavargau nuo sito ciklo🫣
Mano-Fėja parašė:
Kažkas tikrai lyg šmežuoja🙂 laukiam rytojaus testuko🙂
Ilgokas jusu ciklas 🤔 bet kol nera mm tol ne pabaiga 🤗
Pries kelias dienas keliau visai vaiduokliuka, ir stai mano paryskejimas, tikiuosi kad ryskejam normaliai, rytoj turejo prasideti mm, bet jau nebesulauksim, merginos, noriu tik pasakyti kad nei viena nenuleistumete ranku, o pastangos tikrai atsiperka paciomis graziausiomis emocijomis!☺️ Laukiame Kaledines dovaneles, pagal programele gimdymo data 12.25-26
Spindulelis parašė:
Pries kelias dienas keliau visai vaiduokliuka, ir stai mano paryskejimas, tikiuosi kad ryskejam normaliai, rytoj turejo prasideti mm, bet jau nebesulauksim, mergino…
Sveikinimai! 🌸🥳
Spindulelis parašė:
Pries kelias dienas keliau visai vaiduokliuka, ir stai mano paryskejimas, tikiuosi kad ryskejam normaliai, rytoj turejo prasideti mm, bet jau nebesulauksim, mergino…
Sveikinu!
BusKaipBus11 parašė:
Ačiū🥰 Dar netikiu, vis...
18 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai