Asturiusave parašė:
O viršutinis cc?
Viršutinis sheino.
Asturiusave parašė:
O viršutinis cc?
Viršutinis sheino.
RauDonoji parašė:
98% tikriausiai smalsumas ir nekantrumas😁
Aš turiu testuotis iki mėnesinių kadangi geriu progesteroną, o jį jei nėra nėštumo…
O del aspirino susidomejau, jums gydytoja nurode ji gert jei pastotumet? Siek tiek ir as domejausi del jo kad yra indikacijos kada skiria, bet uzsienio forumuose paskaiciau kad dalis geria nuo ciklo pradzios pagerinti kraujotaka dubenyje, as pati galvoju nuo kito ciklo ji prijungti irgi, bet galvoju kai baigsis mm 🤔
ApplePie parašė:
Šiandien ryto testai 🥹❤️ Negaliu dar patikėti iš tikro.. 🥹
Sveikinu!🥰
pierla parašė:
O mane suneramino bkt. Nematuociau ir nebutu del ko nerimauti, o db..na bet nieko nepadarysi, svarbu isliktu virs dengiancios linijos![]()
O ar dar testavotes? Nes jei testai ryskeja manau normalu tas bt svyravimas, svarbu per daug nenukristu
Butterfly13 parašė:
Mano 9dpo testukai. Livsane kažkas kabina akį, bet kaip supratau iš ankstesnių komentarų, jie tokią liniją dažnai meta..![]()
Tikrai kazkas matosi, as netureciau kantrybes ir bandyciau testuotis dar su kitu jautriu testu, o gal nemelagis 🤭
Sandraaa parašė:
O del aspirino susidomejau, jums gydytoja nurode ji gert jei pastotumet? Siek tiek ir as domejausi del jo kad yra indikacijos kada skiria, bet uzsienio forumuose pa…
Taip, sakė galima būtų prijungti pastojus prie progesterono, bet profilaktiškai gerti po mm sakė nebūtina tikrai. Kadangi turėjusi persileidimą 6+5 ir biocheminį, ektopinis nelabai susijęs, bet faktas nuo nelaimių neapsaugos nei vienas nei kitas, jei bus lemta.
Sandraaa parašė:
O del aspirino susidomejau, jums gydytoja nurode ji gert jei pastotumet? Siek tiek ir as domejausi del jo kad yra indikacijos kada skiria, bet uzsienio forumuose pa…
Testavausi, panasu, kad ryskeja 🙂

Butterfly13 parašė:
Mano 9dpo testukai. Livsane kažkas kabina akį, bet kaip supratau iš ankstesnių komentarų, jie tokią liniją dažnai meta..![]()
Abiejuose kazkas smezuoja
RauDonoji parašė:
Taip, sakė galima būtų prijungti pastojus prie progesterono, bet profilaktiškai gerti po mm sakė nebūtina tikrai. Kadangi turėjusi persileidimą 6+5 ir biocheminį, e…
Hm, bet kiek pasidomejau mazom dozem jis ir nera zalingas, as gal pabandysiu sikart po mmm pradet aspirina pavartoti ir po ov prg kartu. Jums gepretix paskyre po viena per diena? Man ji skyre viena is ryto gerti o pries miega besins i maksti, bendrai per para 400 mg prg 🤔
pierla parašė:
Tuomet nera ko nerimauti, aisku bt palaiko prg, tai veliau turbut prg tyrima kartosit ir matysit ar nereik pastiprinimo. Kai prg svyruojantis rodiklis taip ir bt svyruoja
Sandraaa parašė:
Hm, bet kiek pasidomejau mazom dozem jis ir nera zalingas, as gal pabandysiu sikart po mmm pradet aspirina pavartoti ir po ov prg kartu. Jums gepretix paskyre po vi…
Man gepretix paskyrė ryte-vakare, bet manau tai tikrai per didelė dozė liuteininės palaikymui kai nėra indikacijų, tai gersiu tik prieš miegą 200mg, nes jei nėštumo atvėju reikėtų stipriai pakelti, būtų sudėtinga, o organizmas greit pripranta. Pastojus jau būtų galima stebėti situacija ar pridėti ryte, ar ne.
Sandraaa parašė:
Tuomet nera ko nerimauti, aisku bt palaiko prg, tai veliau turbut prg tyrima kartosit ir matysit ar nereik pastiprinimo. Kai prg svyruojantis rodiklis taip ir bt sv…
Ehh, noreciau maziau zinoti ir nereiktu nerimauti del kviekvieno susvyravimo 🫣 aciu, kad pasisaket
pierla parašė:
Eina sau, kaip smagu kam nuo 8dpo parodo
Man snd 7dpo, ojj kaip ryt testuosiuosi
RauDonoji parašė:
Man gepretix paskyrė ryte-vakare, bet manau tai tikrai per didelė dozė liuteininės palaikymui kai nėra indikacijų, tai gersiu tik prieš miegą 200mg, nes jei nėštumo…
As tai ir vartosiu ta didesne doze, nes ir du biocheminiai is eiles, na si cikla gal irgi kabinos bet cia sunku jau suzinoti tiksliai, ir prg toks mazas 7 dpo. Tik nezinojau kad prie jo priprantama. As galvoju bandysiu pastot su 400mg o jei po to jau bus prg stabilus tai pasitarsiu su gine gal sumazintu iki 200mg palaikymui
pierla parašė:
Ehh, noreciau maziau zinoti ir nereiktu nerimauti del kviekvieno susvyravimo 🫣 aciu, kad pasisaket![]()
As irgi nerimauciau tikrai, tik tada reik stebet ir kitus faktorius kurie parodo ar viskas gerai. Aisku vel lekciau prg tikrintis, visos baimes kerta per pinigine 🙈 tikiu, kad viskas gerai pas jus 🩷
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai