Indriukas777 parašė:
Jūs taip nenusiminkite, mes iš vis šį mėnesį negalėjom nieko planuoti dėl tyrimų.viskam savas laikas 🌺
Viakas gerai man 🙂
Indriukas777 parašė:
Jūs taip nenusiminkite, mes iš vis šį mėnesį negalėjom nieko planuoti dėl tyrimų.viskam savas laikas 🌺
Viakas gerai man 🙂
Enrika98 parašė:
Sveikos merginos. Ar panašu į artėjančia ovuliacija? Tokio ryškaus dar nesu mačiusi🫣
Manau pakartokit dar vakare, bet laaabai arti teigiamo. Jau pradekit darbuotis🙈
Enrika98 parašė:
Sveikos merginos. Ar panašu į artėjančia ovuliacija? Tokio ryškaus dar nesu mačiusi🫣
Jau beveik. Pasitikrinkit jau dabar kas keleta valandų
coliuke21 parašė:
Sveikos,man snd 9 dpo. Nuo vakar dingo apetitas, prasidejo pykinimas. Tai laukiu jau savo draugiu😐. Valgyti noriu,o ko nezinau.
Linkiu nesulaukt 😊
Nepasiduodanti parašė:
Lauksim tavo atsakymų 🙂
Gerai kad rytoj nesugalvojau pasidaryt, nes ats būtų tik pirmadieni buves. Norisi pažiūrėt ar proporcingai dideja...Man labai idomu prg mano, bet sekantis bus tik 3dieni kai grysime arba 4dieni... lb ilgas laiko tarpas atrodo
GretaC parašė:
Gerai kad rytoj nesugalvojau pasidaryt, nes ats būtų tik pirmadieni buves. Norisi pažiūrėt ar proporcingai dideja...Man labai idomu prg mano, bet sekantis bus tik 3…
Na vent davar tarpas tarp pirmoji jr šito tau rodys kaip didėja. O gal bus viskas labai gerai ir nė nebereiks kartot tų tyrimų 🙂
Nepasiduodanti parašė:
Linkiu nesulaukt 😊
Dar lyg sloga kabina,vakar baisiai ant vyro pikta buvau. Negalėjau užmigti. Tipiškas pms🙂
FoxLady parašė:
Kitoje temoje rasiau savo vakar dienos patirti, tai duodu ataskaita ir cia![]()
Ir ka noriu pasakyti, kad netempti labai laiko ir kreiptis pas vaisingumo speciali…
Kokios geros naujienos pas jus! Aaaaaa! Aš neišmanau šitų skaičių, bet pokyčiai atrodo tikrai reikšmingi, wow. Šaunuoliai, kad taip nuosekliai viską sekat, darot, nepasiduodat. Ir dar kitus padrąsinat. Ir taip, užknisa, kad viskas taiiiiiiiiiip ilgai trunka. Nepradėjus tos kelionės sunku net įsivaizduoti. Nu bet jūs jau daug padarėt, jau yra kažkoks progresas ir aiškumas.
Linkiu, kad geros naujienos įkvėptų naujos motyvacijos ir su nekantrumu laukiam naujos ovuliacijos
Eleonora Bonė parašė:
Kokios geros naujienos pas jus! Aaaaaa! Aš neišmanau šitų skaičių, bet pokyčiai atrodo tikrai reikšmingi, wow. Šaunuoliai, kad taip nuosekliai viską sekat, darot, n…
Aciu, Eleonora
Dar turiu mazos vilties kad pagerejus vyro tyrimui ir "praputus" kiausintakius, maz kazkaip uzkibs..
Bet jo, kai yra tolimesnis planas, zingsnis po zingsnio, daugiau ir ramybes sirdyje, zinant kad tikrai viska darome ka galime ir kaip reikia🫡