Maniosime parašė:
Čia parodinis kaip turi OV pikas atrodyt 😃 galima į vadovėlį dėt 😃
Koks fainas išsireiškimas 😀 aš nežinau ar maniškis bus ryt nusiteikęs, bet aš nuo vakaro eisiu prie tos minties, nes aš nežinau, per savaite 4 kartai gal perdaug 😂
Maniosime parašė:
Čia parodinis kaip turi OV pikas atrodyt 😃 galima į vadovėlį dėt 😃
Koks fainas išsireiškimas 😀 aš nežinau ar maniškis bus ryt nusiteikęs, bet aš nuo vakaro eisiu prie tos minties, nes aš nežinau, per savaite 4 kartai gal perdaug 😂
RauDonoji parašė:
Kelintą kartą jau testuojies šiandien?😀 reik ir man pasidaryt, ryte ryškus buvo
Ryte 7:30, 15h ir apie 20h 😀
Lainė123 parašė:
Koks fainas išsireiškimas 😀 aš nežinau ar maniškis bus ryt nusiteikęs, bet aš nuo vakaro eisiu prie tos minties, nes aš nežinau, per savaite 4 kartai gal perdaug 😂…
Kai pikas tai ryt tikrai užtvirtinkit jei tik noro bus, o bus kaip man, patingėjau ir galimai praleidau tiesiog 😁😁
coliuke21 parašė:
Aga,jo darbas fizinis. Visad nusileidziu,nes galvoju pavargo. Bet,kad jam visiskai sekso nereikia. Visiskai. O vakar sako tai tau jau buvo ov? Tai susinervinau🙈
Aš patariu neklausti ar su jumis kažkas negerai, nes su jumis viskas gerai, gal tiesiog pasakyti savo lūkesčius ir norus ir kad jei jis nori vaikų tai jie nepasidaro pažiūrėjus vienas į kitą 🤗 tos mintys, kad su jumis kažkas negerai persiduos ir į išorę, ateis laikas kai tikrai pradėsit nesijausti savimi ar seksualia, sau dėmesio skirkit, puoselėkit save, pasilepinkit 🌸 Aš kai jaučiuosi sau ne super graži ar noriu dėmesio iš vyro tai plaukus nusidažau, tai naktinukus naujus nusiperku ir tiesiog ateinu su naujais gražiais miegot nieko nesakius 😃 greit elgesys pasikeičia, gal pats pamatys, kad sklinda tas moteriškumas ir pasikeis tas myliukų gyvenimas 😇 per pykčius žinom visi kad tik tolstama vienas nuo kito
Maniosime parašė:
Kai pikas tai ryt tikrai užtvirtinkit jei tik noro bus, o bus kaip man, patingėjau ir galimai praleidau tiesiog 😁😁
Jo, būtinai, bus nebus noro, reikia 😀 kaip draugė pasakojo, kad jos vyras šiaip labai mėgėjęs, bet per vaisinga langą, kai privalomai darė, tai jau sakė pats nebuvo toks norėtojas 😀 bet aš saviškiui jau sakiau, kad čia privalomas langas 😊
Maniosime parašė:
Aš patariu neklausti ar su jumis kažkas negerai, nes su jumis viskas gerai, gal tiesiog pasakyti savo lūkesčius ir norus ir kad jei jis nori vaikų tai jie nepasidar…
Labai gerai pasakytą, aš irgi vis kažkaip stengiuosi pasiseksovint, kad patraukt akį 😀
Lainė123 parašė:
aš tikrai nesitikėjau tokį ryškumą pamatyt 😀
Baltas pavydas dėl tokio testo, o kelinta ciklo diena dabar? Man 12, ryte buvo jau toks biški ryškesnis, vakare vos ne baltas 🥲
Lainė123 parašė:
O kaip manot ryt dar daryt testus? 😊
Manau nėra būtina, bet įdomu net man kaip nublanks pas jus 😬 nes pvz pas mane vieną ciklą nublanko kitą rytą, o praėjusį man atrodo tai 2 dienas laikėsi ryškūs vos ne vienodo ryškumo 😄
pink witch parašė:
Baltas pavydas dėl tokio testo, o kelinta ciklo diena dabar? Man 12, ryte buvo jau toks biški ryškesnis, vakare vos ne baltas 🥲
14 😊