Saule2828 parašė:
Kartais turbut galima stengtis 4 dienas is eiles ir nieko nebus, o kartais ir vienas kartas gali buti lemtingas
Ir žinok nuo ko čia priklauso, jau pasakiau saviškiui, kad ryt dar reikęs jo paslaugų ir paliksiu ramybei 😂😂
Saule2828 parašė:
Kartais turbut galima stengtis 4 dienas is eiles ir nieko nebus, o kartais ir vienas kartas gali buti lemtingas
Ir žinok nuo ko čia priklauso, jau pasakiau saviškiui, kad ryt dar reikęs jo paslaugų ir paliksiu ramybei 😂😂
Lainė123 parašė:
Prajuokinot su tuo reikes paslaugu😀😀 ka jis į tai? Nenuliudo turbut labai?😀
Saule2828 parašė:
Prajuokinot su tuo reikes paslaugu😀😀 ka jis į tai? Nenuliudo turbut labai?😀
Ne😀😀 supranta viska, tada kaip susirgau mm, buvau liūdna, pasakiau, nepadarom namų darbų, tai jis nenori, kad būčiau liūdna 😀
Lainė123 parašė:
Ne😀😀 supranta viska, tada kaip susirgau mm, buvau liūdna, pasakiau, nepadarom namų darbų, tai jis nenori, kad būčiau liūdna 😀
O kokia gera taktika su liudesiu.. ismeginsiu netrukus😀
Saule2828 parašė:
O kokia gera taktika su liudesiu.. ismeginsiu netrukus😀
Jooo, labai, aš šiaip labai linksma esu, o kai liūdna jam labai nepatinka 😂
Nežinau ar bus kiek naudinga, bet pasidalinsiu, bent paskaitysit😀
Manau, kad kaip mes su vyrais kalbame apie buitį ir visais kitais klausimais, taip turėtume pakalbėti ir sexo tema.
Mes seniau dažnai užsiimdavom myliukais. Pastojus, beveik metus gyvenome be (daktarė neleido), bet ir patys nenorėjome, kadangi buvo svarbiau laimingai išnešioti ir pagimdyti kūdikį. Gimus vaikui, bandėme grįžti į senąjį ritmą- kas 2/3dienas ir nesigavo. Pamenu, būdavo į mėnesį kartą... Pakalbėjome, kad tuo metu nei jam yra noro, nei man. Aš pavargusi/neatsigavusi nuo naujo gyvenimo, jam darbe psichologiškai sunku. Ir sutarėme, jog kiekvieną savaitgalio dieną (o kartais dvi, pvz penktadienį ir sekmadienį) užsimigdom vaiką, užkandam skaniukų, pasikalbam apie prabėgusios savaitės įvykius, išgeriam po taurę vyno, pasimyluojam. Dabar mums užtenka į savaitę vieno karto. Mėgstam pabūti dviese, tad kiekvieną mėnesio "mūsų" dieną vykstame papietauti/pavakarieniauti, kol vaikas pabūna su seneliais. Esame kalbėję, jog kai susilauksim antro leliuko, paaugs, abu vaikai miegos savo kambaryje, tuomet grįšime į savo senąjį rimtą🙂
Džesikė parašė:
Nežinau ar bus kiek naudinga, bet pasidalinsiu, bent paskaitysit😀
Manau, kad kaip mes su vyrais kalbame apie buitį ir visais kitais klausimais, taip…
Visada svarbiausia yra kalbėtis ir žinot kaip antra pusė jaučiasi santykiuose 😊
Galvojau gal dėl jautrumo. Bitute gal pati jautriausia iš šių buvo, todėl bitute rodė. O šie ne.
Arba tiesiog, bandau save apgauti. Bet kai tokia ryškuole bitute, tai sunku netikėti..
važiuosiu ieškoti bitutes, ir ryt pabandysiu dar pasidaryti.
Dar rytojui esu užsiregistravusi kraujo tyrimui.. bet galvoju gal neverta ir to kraujo darytis jeigu testai nieko neberodo
Egleba2 parašė:
Galvojau gal dėl jautrumo. Bitute gal pati jautriausia iš šių buvo, todėl bitute rodė. O šie ne.
O kelinta dpo? Gal dar šiems peranksti parodyti