LadyBubu parašė:
Kainytės tikrai nedžiugina kiekvieno tyrimo 🫣 manes irgi laukia pakartojimas visų šitų 🫣
Nea, dariausi tai LPL lyg 7-8 rodiklius, visi negiami tai ok
Visa kita ziuresim ka vaisingumo rekomenduos
LadyBubu parašė:
Kainytės tikrai nedžiugina kiekvieno tyrimo 🫣 manes irgi laukia pakartojimas visų šitų 🫣
Nea, dariausi tai LPL lyg 7-8 rodiklius, visi negiami tai ok
Visa kita ziuresim ka vaisingumo rekomenduos
LadyBubu parašė:
Blemba to labiausiai ir bijau, dar blogesnių tyrimų pakartojus 🫣 🤭 nors kaži ar begali tokie būt, dabar kritiniai 🫣
Na as matyt juos db edziau savo sportu, nes varzyboms ruosiausi, tai kcal deficite, tai viliuosi tai turejo itakos..bet eb jau baigesi tie reikalai tikiuosi pageres ir rodikliai
GiedreG parašė:
Labuka idomu kokie bus rodikliai, man pakartojus po papildų tai dar prastesni 🤣, pas vaisongjmo ir ketvirtad 😇
Va va, kitoje temoje skaiciau kad po papildu dar pablogejo na nes ir laikas ne musu sajuningas vyresniame amziuje, turbut svarbus kiekvienas ciklas.
Pasidalinsiu rezultatu kai tik gausiu, bijosiu net atsidaryti..
Nepasiduodanti parašė:
Dėl dažų šiaip sakyčiau eikit,vet jei alergizuoja,tai nelabai gal. Bes ne tik vaistai buo aleegijos,bet ir pats dažas gali veikt,jei ir šiaip organizmas reagavo…
tai vat ir nežinau, ką daryti. reikia gal su gydytoja pasitarti? nes esmė tokia, kad mano plaukų šaknys tamsios, bet aš jas dažau šviesiai ir šaknis taip pat. ir prieš dažyma išgeriu 1 tablete CLARITINE, 10 mg,
FoxLady parašė:
Va va, kitoje temoje skaiciau kad po papildu dar pablogejona nes ir laikas ne musu sajuningas vyresniame amziuje, turbut svarbus kiekvienas ciklas.
Lauksim 🌸
musuudrabuziai parašė:
tai vat ir nežinau, ką daryti. reikia gal su gydytoja pasitarti? nes esmė tokia, kad mano plaukų šaknys tamsios, bet aš jas dažau šviesiai ir šaknis taip pat. ir pr…
Man atrodo su kirpėja pasitarkit, gal jums specifiniai kokie dažai alergizuoja? Kažkokia medžiaga matyt kelia alergiją
Maniosime parašė:
Man atrodo su kirpėja pasitarkit, gal jums specifiniai kokie dažai alergizuoja? Kažkokia medžiaga matyt kelia alergiją
taip tik neaišku kokia medžiaga alergizuoja. nežinau čia reiktų skambinti ginekologei ir jos klausti turbūt, dėl vartojamų vaistų?
musuudrabuziai parašė:
tai vat ir nežinau, ką daryti. reikia gal su gydytoja pasitarti? nes esmė tokia, kad mano plaukų šaknys tamsios, bet aš jas dažau šviesiai ir šaknis taip pat. ir pr…
Būtu idealiausia,jei pasitartumėt 🙂