LadyBubu parašė:
Lauksim ryt NT ir bus aišku 😁🤞
Nebus ryt nt,nes net nepirkau dar. Jei ten kažkas auga,tegu dar auga. Gal trečiadienį ryte pabandysiu. Gaaal. 😀
LadyBubu parašė:
Lauksim ryt NT ir bus aišku 😁🤞
Nebus ryt nt,nes net nepirkau dar. Jei ten kažkas auga,tegu dar auga. Gal trečiadienį ryte pabandysiu. Gaaal. 😀
LadyBubu parašė:
Aga čia aktyvumas max ,neužsuku pusdienį ir jau galvoju kad būsiu ką svarbaus praleidus 😁
Užtenka kelių patarškų ir ojoj kiek veiksmo 😀
Nepasiduodanti parašė:
Kokia šaunuolė 🩵🩷🤍
RauDonoji parašė:
Žinoma nereikia pulti visa galva pasitikėti, o dar labiau po kiekvieno neradimo pulti į priimamajį, buvo momentas ir man kai neradau, nusiraminau, pavaikščiojau, po…
Na, paranojike ner baisiai sunku patapt intensyviai planuojant 😀
Fergie_ parašė:
Na, paranojike ner baisiai sunku patapt intensyviai planuojant 😀
Aš nemaniau, kad tokia esu, bet pasirodo.... 😂😂😂
Nepasiduodanti parašė:
Nepasiduodanti parašė:
Noriu ryt viską iš eilės. Labai sunku tokia situacija,nes turiu sekt cukraus lygi kraujyje. Beto ir skrandį rėmuo ėda
Aisku nėr ko skubėt, nes tavo viena diena vėliau buvo ov, tai neaisku ar aplamai matytusi net jei ir man akis lauzyt reikia, bet labai noreciau kad tavo pojūčiai pasitvirtintų 🥰
Aš Sestad taip Azijiečių norėjau, vištienos saldziarugstes du darzovem ir ryžiais, kad ojej…valgiau su palaima, šiandien irgi ta skoni jaučiau burnoje dar maisto neužsisakius, tai pakartojau 😂 po ov aplamai valgiau tapati patiekalą gal 4 kartus per savaitę. Traukė ant to saldumo padažo. Vakar vakare norėjau saldžiai, nk neradau jokio saldumyno tai košes su braškem 22 h pasidariau 😂 žinau tą jausmą alkio, nespėjau numest kelių priaugtų kg po praeito karto , o vėl ryju 😄 nors ir stengiuosi kuo sveikiau, bet man hormonai prašo kuo nesveikiau, kaloringiau ir aplamai db koldūnai su padaziuku, bulves ir azijietiski dalykėliai kažkas tokio..
tuoj įkelsiu savo vaiduokli 😄
Saule2828 parašė:
Si cikla nuo ov pabaigos iki dabar maudzia pilva.. mm numatomos uz 6 dienu, tai dabar maudimas kaip ir pries mm normalu ir iprasta, bet cia visa cikla..
Žinokit ir man taip buvo... Taip siautėjo hormonai šį ciklą, kad jau galvojau tikrai pavyko. Bet deja.. 🫠
Manau uzteks 🥹😂 kol dar šviesu matosi taip pat kaip ryte, čia livsane ankstyvos juostelės 🤭🥰 vyras pamatė kad fotkinu atėjo pažiūrėt, sako uzknisa kodel taip neryškiai rodo, sakau dar tik pradzia matomai, pabučiavo ir vaikšto toks kažkoks pasišvilpaudamas iš kampo į kampą Nezino ka daryt is laimes matyt zmogus 😂 o as kaip vakar sake- sektoj įlindus telefone 😂