GretaC parašė:
Man čia tikrai kažkokia magija kvepia, taip išjausti kiekvieną kabliuką 😄 kiek save įtikineti bandžiau... o kaip man viskas priminė praeitą mano nėštumą 🥹 galbūt ma…
Kiek tau metų? 😊
GretaC parašė:
Man čia tikrai kažkokia magija kvepia, taip išjausti kiekvieną kabliuką 😄 kiek save įtikineti bandžiau... o kaip man viskas priminė praeitą mano nėštumą 🥹 galbūt ma…
Kiek tau metų? 😊
Lelyte93 parašė:
Sveikinimai, Greta😍❤️ Džiaugiuosi lyg savo matydama😀😀
Aciu! 🥹❤️
Jūsų tiek daug sveikinančių, visos įsitraukusios, taip smagu 🥺
Lainė123 parašė:
Kiek tau metų? 😊
Greit 28
gabiju parašė:
Panasu, kad ir man ov atkeliauja, virsutinis vakar apatinis katik darytas 🫣
Jau reikes nepraleisti , ir pasitestuoti dazniau nei du kartus rytoj, na nebent pavyks iskart pagauti pika 🤭☺️
Sofi_ parašė:
Reiks ir man ovuliacijos testuku nusipirkt. Kraujavau apie savaite ir iskart perėjo išskyros į kiaušinio baltymo. Gal hormonai dar tango šoka po visko, arba dabar c…
Būtinai, kaip jie gerai parodo, aišku reikia gerai ir pasinervinti, kai pradedi savaitę anksčiau testuotis 😃😃😃
As tai vilti turiu,gal pastojau galvoju. Toks alkis buvo per antra nestuma,kai apie ji dar nežinojau. Bet kaip atsimenu tada tokiu tris didelius cepelinus iskart sukirtau. Aisku tada ir testui per anksti buvo,nes mm dar tik uz keliu dienu turejo buti. Naivu,bet dar vis viliuosi😅
GretaC parašė:
Jau reikes nepraleisti , ir pasitestuoti dazniau nei du kartus rytoj, na nebent pavyks iskart pagauti pika 🤭☺️
Greta o kelinta Jums po ovuliacijos dienele?
ar kiek veluoja mm?
Kad zinociau kada daryti NT reiktų