Rama parašė:
Grazu ziureti 😍 sveikinti jau galima, nes mm nesulauksit 😅🌸
Ačiū. 😊
Rama parašė:
Grazu ziureti 😍 sveikinti jau galima, nes mm nesulauksit 😅🌸
Ačiū. 😊
Minėė parašė:
Labas rytas visoms, na ka pasidariau dar viena testuka, kaip mano akys rodo, lyg ir ryškėja, po biškeli 🫣 daugiau facelle nebeturiu, turiu tik bitute, o jinai lyg i…
Sveikinimai 🌺
Lainė123 parašė:
Sveikinimai 🩷🩵🤍 dabar pasakykit ar ką jautėt ar tiesiog testavotės? 😁
Nuo tėvų darželio buvau nusprendusi šį mėnesi pailsėti ir nebesekti nei ov nei žymėtis kada myliukai buvo, tiesiog taip, ir nežinau ar sutapimas, bet viena diena einant maudytis, kažko krutine pradėjo niežėti, nei padidėjus jinai nei jautri buvo, ir galvos oda, galvojau šampūnas netinka, bet po keliu kartu nieko nebebuvo, tai galvoju mm jau netoli, reikia idomumo dėlei prasitestuoti, nes turėjau kelis testus ir va nudžiugino
Lainė123 parašė:
Forlax go nepadeda?
Ne,nepadeda
Minėė parašė:
Nuo tėvų darželio buvau nusprendusi šį mėnesi pailsėti ir nebesekti nei ov nei žymėtis kada myliukai buvo, tiesiog taip, ir nežinau ar sutapimas, bet viena diena ei…
Atrodo neišskalauti plaukai? 😁 mane tai tas miegas taip ima, aš jau nežinau ko griebtis, vakar 22:15 iki 06:30 ir dar miegočiau iki nežinau kiek, ir sportuoju ir vit geriu, ir tikrai nepervargstu 😵💫
Indriukas777 parašė:
Merginos įdomus klausimas. Per kiek laiko išdžiūna Jums livsane testai? Man jie džiūna 1.5h🤦♀️ kiti testai 15 min ir viskas 😂
Jau testavotės?🙂