Saule2828 parašė:
Beje, ar yra cia isbandziusiu ar bandanciu conceive+?
Taip, jau keleta ciklu naudoju tai stebuklu nepadare😁
Saule2828 parašė:
Taip, jau keleta ciklu naudoju tai stebuklu nepadare😁
Saule2828 parašė:
Bandėm ir tą ciklą pavyko. Gal ir taip pavykę būtų nežinau 😉 Bet norėjosi išbandyti
Saule2828 parašė:
Aš esu bandžius ,sutapimas gal bet pavyko tą patį menesi ,bet buvo nesekmingas, poto puse metų saugojomės nenaudojom, kai pradėjom vėl sunaudojom, bet vaisių nebedavė 🤭 Galvoju vėl pasiimt, blogiau nebus 😄
LadyBubu parašė:
Aš esu bandžius ,sutapimas gal bet pavyko tą patį menesi ,bet buvo nesekmingas, poto puse metų saugojomės nenaudojom, kai pradėjom vėl sunaudojom, bet vaisių neb…
Naudojot tik vaisingu periodu ar nuolat? Isbandysime ir mes😀
pupsika parašė:
Labas rytas 😊 Bijau eit testa daryt, nes nezinau ka pamatysiu 😁 Bet mano katinas turbut duoda zenkla, kad kazkas yra pas mane. Nes šiaip jis niekada nelenda po kald…
Labas rytas. Na gyvūnai tikrai turi pojučių,apie kuriuos mes nė nepagalvotume 🙂 Aš jus labaii suprantu ir aš labai bijau darytis testą. Mm dar nesulaukiau ir pradedu galvot,o gal ir nesulauksiu.
_Aure_ parašė:
Sveikos merginos, ka manote?🥹 Livsane
Yra, pati pradžia ☺️
_Aure_ parašė:
Sveikos merginos, ka manote?🥹 Livsane
Matosi ir gan gerai 😊 Sveikinimai 🥰
Nepasiduodanti parašė:
Labas rytas. Na gyvūnai tikrai turi pojučių,apie kuriuos mes nė nepagalvotume 🙂 Aš jus labaii suprantu ir aš labai bijau darytis testą. Mm dar nesulaukiau ir praded…
Man mm tik gegužės 1 numatomos. O šian 10DPO. Pasidariau testą srovinį facelle, tai man lyg nieko nera. Dar turiu juostelę facelle ir šian nusipirksiu livsane