Laukianti111 parašė:
Sveikos, merginos. Šios dienos rezultatas. Mėnesinės vėluoja 4 dienas
Sveikinu!!!riebus teigiamas😍 nereikia nei akių laužyti. Linkiu iki galo🙏🤰🥰
Pasidarykit rytoj hcg ir PRG
Laukianti111 parašė:
Sveikos, merginos. Šios dienos rezultatas. Mėnesinės vėluoja 4 dienas
Sveikinu!!!riebus teigiamas😍 nereikia nei akių laužyti. Linkiu iki galo🙏🤰🥰
Pasidarykit rytoj hcg ir PRG
Laukianti111 parašė:
Sveikos, merginos. Šios dienos rezultatas. Mėnesinės vėluoja 4 dienas. Prieš 2,5 metų turėjau persileidimą ir tik dabar pavyko vėl užsikabinti. Labai neramu…
Sveikinimai 🥰
coliuke21 parašė:
Sveikos,man kazkokia anomalija su menesinem. Kraujas i ruduma,kazin kas cia gali but? Ir labai mazai
Rudas tepliojimas mėnesinių metu arba aplink jas gana dažnas reiškinys. Paprastai tai būna seni, oksiduoti kraujo likučiai, kurie lėčiau pasišalina iš gimdos ir dėl to atrodo rudi, o ne ryškiai raudoni
Laukianti111 parašė:
Sveikos, merginos. Šios dienos rezultatas. Mėnesinės vėluoja 4 dienas. Prieš 2,5 metų turėjau persileidimą ir tik dabar pavyko vėl užsikabinti. Labai neramu…
Vau koks ryškus 🥰
Svaja1234 parašė:
Labas ar darei testą? Man kaip progesterono trūko tai visada rudai tepdavo
Kiek vėlavo mm? Nes jai ilgai tai būna kad valosi senas kraujas.
Na man sis ciklas isejo 23 dienos. Tokio trumpo neesu turėjusi. Ir dbr va rudas kraujas. Siaip pas mane jos ir taip negausios,bet budavo ryškiai raudonas kraujas. Testa penktadieni dariau buvo neigiamas. Gal dar pakartoti testa? Ir kada ar po to keisto kraujavimo ar dbr galiu jau
coliuke21 parašė:
Na man sis ciklas isejo 23 dienos. Tokio trumpo neesu turėjusi. Ir dbr va rudas kraujas. Siaip pas mane jos ir taip negausios,bet budavo ryškiai raudonas kraujas. T…
Bandykit pakartot, bet tikriausiai bus senas kraujas.
coliuke21 parašė:
Na man sis ciklas isejo 23 dienos. Tokio trumpo neesu turėjusi. Ir dbr va rudas kraujas. Siaip pas mane jos ir taip negausios,bet budavo ryškiai raudonas kraujas. T…
Implantacijai nebūdingas rudas kraujas ,bet aišku pasidarykit testą ir jei neigiamas bandykit ieškot kitų priežaščių, nuo sutrikusių hormonų iki gimdos kaklelio ..Daug informacijos yra apie tai
Rudas kraujo tepliojimas mėnesinių metu ir sutrumpėjęs ciklas gali reikšti kelis dalykus, priklausomai nuo konteksto:
Normalu: kartais prieš ar po mėnesinių gali būti rudas tepliojimas – tai senas kraujas, kuris ilgiau užsilaikė gimdoje ir oksidavosi. Trumpesnis ciklas taip pat kartais natūraliai pasitaiko dėl streso, mitybos pokyčių, amžiaus ar hormonų svyravimų.
Hormoniniai pokyčiai: gali būti dėl skydliaukės problemų, perimenopauzės, ar kitų hormoninių svyravimų.
Kontraceptinės priemonės: jei naudoji hormoninę kontracepciją (tabletes, spiralę ir pan.), rudas tepliojimas ir ciklo pokyčiai gali būti šalutinis poveikis.
Infekcijos ar uždegimai: kartais gimdos ar makšties infekcijos gali sukelti keistą kraujavimą.
Polipai ar miomos: gerybiniai augliai gimdoje taip pat gali lemti nestandartinį kraujavimą.
Ankstyvas nėštumas: kartais tepliojimas gali būti ankstyvo nėštumo ženklas (implantacinis kraujavimas).
Jei šie pokyčiai kartojasi kelis ciklus, stiprėja arba atsiranda papildomų simptomų (skausmas, nemalonus kvapas, didelis kraujavimas), būtų verta kreiptis pas ginekologą dėl apžiūros ir galbūt hormonų tyrimų
coliuke21 parašė:
Sveikos,man kazkokia anomalija su menesinem. Kraujas i ruduma,kazin kas cia gali but? Ir labai mazai
Mačiau rašėt kad myoinositolį geriat, tai labai normalu, kad pradžioj keli ciklai išsiderina. Man irgi iš pradžių buvo sutrumpėję, po to labai gražiai susidėliojo į vietas, ovuliacija kiekvieną mėn beveik vienodu laiku būdavo. Gerkit toliau, turėtų vėliau ciklas susinormalizuoti