Indriukas777 parašė:
Sveikinu🌺
Ačiu ❤️
Indriukas777 parašė:
Sveikinu🌺
Ačiu ❤️
LadyBubu parašė:
Nerealus jausmas 🥰
Aga. Sedziu ir ziuriu i ta testa😅
LadyBubu parašė:
kodel su ureaplasma pasmerktu tiek ? pas mane buvo rade parvum, sake nieko baisaus
Sandra988888 parašė:
Rytoi pries darba kraujuka priduosiu😃 nes negaliu patiketi
pasipasakokit ka daret kitaip kad uzkibo ;D
Heidy16 parašė:
kodel su ureaplasma pasmerktu tiek ? pas mane buvo rade parvum, sake nieko baisaus
Aš jau ektopinį turėjau dėl to gydemės abu ,veliau persileidimas, dabar kartojom tyrimą patvirtino rasta, reiškias neišgydoma man,arba atspari antibiotikams bakterija. Kiek per apžiūra su gine snekėjom, didelė gresmė ektopiniams, persileidimams, priešlaikiniams ir dar daug kitokių reikalų tiek neštukeitiek vaisiui..ir pačios patirtis nekokia...gal žinot kokių sekmingų istorijų turint parva? Dabar bandysim gydimą su kitais antibijotikais, jei tikrai nespejau pastot 😊 ryt pasidarysiu dar testą,neramina mane šitas išdžiuvimas 😄
Heidy16 parašė:
Nu nu išduokit neštukes paslaptys 😁 šiandien tiek pabirėjo vaiduokliukų, kad viltis didinti populiacija išaugo 😄🥰
Heidy16 parašė:
Darbavomes 12 ir 14d. Ov testas buvo teigiamas 14d . Ai ir abu kartus kojas laikiau iškelus po kokia 10min ir tik tada i dusa, o is vitaminu geriu folijo rugsti😃
Sandra988888 parašė:
Darbavomes 12 ir 14d. Ov testas buvo teigiamas 14d . Ai ir abu kartus kojas laikiau iškelus po kokia 10min ir tik tada i dusa, o is vitaminu geriu folijo rugsti😃…
daug kas mane sake del tu koju iskelimu, tai ir as taip buna bandau