pupsika parašė:
O, eurovaistines melynas? Jis irgi rodo Jums 😊 Puikiai! Sveikinu 😊
Taip, ir jis met ryškiau nei testera rodo. Bet aš jau susipainiojau jautrumuose. Žinau vieną tedtera negali būti 10
pupsika parašė:
O, eurovaistines melynas? Jis irgi rodo Jums 😊 Puikiai! Sveikinu 😊
Taip, ir jis met ryškiau nei testera rodo. Bet aš jau susipainiojau jautrumuose. Žinau vieną tedtera negali būti 10
Sandra988888 parašė:
Labas rytas , na pasidariau dar viena testa kad paziureti ar nepapuoliau ant melago 😅
Kokie gražuoliai, sveikinu🥰
Adagioo parašė:
Tikrai galima džiaugtis! Sveikinu🥰
Šiandien jūsų vizitas pas ginę (jei nieko nepainioju) ir dar svarbiausias scanas! Labai linkiu, kad viskas būtų ok!
Indriukas777 parašė:
Aš turbūt irgi pasiduodu.. kol šlapi cc ir testera lyg kažką nori mest. Bet kai išdžiuna nieko nesimato.. atrodo jie jautriausi bet kažkaip jais visai nepasitikiu…
Na ryt 12DPO tai gal dar kas islis... nes kol nera mm, tol yra vilties. Bet as, apart strenu skausmo ir kazkokio blogumo, nieko nejauciu 🤷🏻♀️ Gal neuzkibo
Indriukas777 parašė:
Aš turbūt irgi pasiduodu.. kol šlapi cc ir testera lyg kažką nori mest. Bet kai išdžiuna nieko nesimato.. atrodo jie jautriausi bet kažkaip jais visai nepasitikiu…
Aš irgi pasiduodu jau.
Manau laiku ir mm pasirodys, testas baltas baltas.
Ech,na gal kitą ciklą pasiseks. 🙂
Laup parašė:
Taip, ir jis met ryškiau nei testera rodo. Bet aš jau susipainiojau jautrumuose. Žinau vieną tedtera negali būti 10![]()
Reik man ir nusipirkti 🤣 gal stebuklas bus 🤣
KristiMM parašė:
Aš irgi pasiduodu jau.
Manau laiku ir mm pasirodys, testas baltas baltas.
Pasiseks 🌺
pupsika parašė:
Na ryt 12DPO tai gal dar kas islis... nes kol nera mm, tol yra vilties. Bet as, apart strenu skausmo ir kazkokio blogumo, nieko nejauciu 🤷🏻♀️ Gal neuzkibo…
Man visa puokštė išlindo per šitas 3 dienas. Tai kažkaip buvo viltis atsiradus. Bet 🤦♀️😊
pupsika parašė:
Reik man ir nusipirkti 🤣 gal stebuklas bus 🤣
Pabandykit, niekada negali žinoti praneškit kaip seksis
pupsika parašė:
Na ryt 12DPO tai gal dar kas islis... nes kol nera mm, tol yra vilties. Bet as, apart strenu skausmo ir kazkokio blogumo, nieko nejauciu 🤷🏻♀️ Gal neuzkibo…
Nu net idomu, jums testukai vis vos vaiduokliauja, tai kaip cia yra