kjustina659 parašė:
Oi o pas mane jau viskas sausa buvo, nueinu i wc vel kazkokios baltos kremines isskyros atsirado
Mano baltos isskyros vandenungos🫣
kjustina659 parašė:
Oi o pas mane jau viskas sausa buvo, nueinu i wc vel kazkokios baltos kremines isskyros atsirado
Mano baltos isskyros vandenungos🫣
GretaC parašė:
Cistos dar ne nuosprendis nėštumui. Daznai pastojama net joms esant, kartais jos dingsta , nėštumas jas tarsi suvalgo. Dar po tyrimu pasakys kokio tipo čia ta cista…
Dėl ov nieko nekomentavo. Dar paklausiau ar gali cistos truvdyt pastot,sako gali ir tik išeinant kažkaip sakau gal pasiseks šį ciklą,tai sako gali ir pasisekt. Tai ryt einu tirtis dėl tų cistų. Gal kas galit papasakot kas ten per tyrimas,nes nieko nepaaiškino?
O man siandien visa pusdieni spazmavo pilvo apacia. Nu taip stiprokai jau. Bet neskaudejo. Jau isitikinus buvau kad prasimus mm, bet nieko. Pasitikrinau ir kakleli. Vos pasiekiau su viduriniuoju pirstu, o viduje daug baltu tokiu kreminiu isskyru. Tirstesnes tokios. Krutys skausmingos vis dar speneliai ypac. Tokie ir padideja jie. Nebezinau zinokit ko cia besitiket. Pilvo apacia irgi issiputus. Dabar jau nebespazmuoja🙈
LadyBubu parašė:
Kosmoselis ,net nesitiki kad du visiškai sveiki žmonės negali sulaukti džiaugsmelio 🙄 gaila ištikro ...
Tyriaus viską, bakterijas taip pat. Apie IVF dar negalvojam. Psichologinis barjeras. Beto ir kainuoja. O ir daktarė pasakė,kad nedaug šansų,kad padės. Dar neprarankam bilties naturaliai
Lainė123 parašė:
man tai dar vis neatsiranda kb, bet pilvas baisiai išsipūtęs, įdomu ką šiandien testas parodys![]()
Man kb net nebuvo šį ciklą. Tuk dabar toks drėgnimas,bet daugiau nieko. Ne visom ir nevisada būna.
Nepasiduodanti parašė:
Tyriaus viską, bakterijas taip pat. Apie IVF dar negalvojam. Psichologinis barjeras. Beto ir kainuoja. O ir daktarė pasakė,kad nedaug šansų,kad padės. Dar neprarank…
Kiek metų jau bandot?
Nepasiduodanti parašė:
O aš visai nukabinau nosį dėl tų cistų. O tiek dėjau vilčių į šį ciklą. Taip nepavyksta pastot dar tos cistos.... 😞
Kai mums nepavyko beveik metus pastoti, nuėjus pas ginekologę rado cistą, sakė susilaikyti bent porą savaičių nuo meilės, susinervinau baisiausiai, nes gi planuojam, kaip čia dabar taip. Grįžau po tų kelių savaičių, cista buvo išsivaliusi ir uždegė žalią šviesą toliau bandyti, bet jei iš to ciklo nepavyktų, siųs tada į Santarų vaisingumo kliniką. Apsiverkus visa skambinau vyrui, kad gal viskas, pailsim, nebebandom, nes būnant 24 metų išgirst tokius žodžius nelabai buvo lengva. Tai va nebebandėm, tą mėnesį buvo tik vienas kartas ir prašau, užkibo 😄 Tai cistos tikrai nėra nuosprendis, kad nepavyks.