Ania5 parašė:
Todėl, kad kiti deja tušti![]()
dar labai anksti!!
Ania5 parašė:
Todėl, kad kiti deja tušti![]()
dar labai anksti!!
mazyle parašė:
dar labai anksti!!
8 dpo, 3 nėštumus pastebėjau būtent tokiu metu.. todėl ši diena man kaip koks kirtis, jei nėra - nurašau
bet sutinku, iš tiesų anksti.
1DPO ir jau noriu verkti 😔 nes labai anksti jau prasidėjo ovuliacija (cd10) ir tik per ją pavyko ką nuveikt... o premom apps bado akis, kad reikėjo dar prieš ovuliaciją. Kažkoks pesimizmas užpuolė su liūdnumu 😔 iš kitos pusės - anksčiau tobulai pataikiau į dienas - nieko, neradau ovuliacijos - nieko... nu bus kaip bus
Ania5 parašė:
8 dpo, 3 nėštumus pastebėjau būtent tokiu metu.. todėl ši diena man kaip koks kirtis, jei nėra - nurašaubet sutinku, iš tiesų anksti.
Aš tai nesuprantu iš kur kantrybės turėjau su pirmais nėštumais laukti mėnesinių datos pratestavimui 😅 kosmosas... ir tai pamenu su dukra vos matėsi testas, kėliau čia, sako vaiduoklis, bliamba galvojau kas tas vaiduoklis, variau daryt kraujo, o ten pamenu buvo hcg 8, nu tipo vos vos, tai dpo8 tikrai labai anksti.
Ania5 parašė:
Dalinuosi sheino melagiu, kaip gaila, jog melagistoks gražus, bet melagis
![]()
Aš tai matau... gaila, kad melagis... jau tikrai melagis?
Puikiausioji parašė:
Ar kuri darėtės dpo7 progrsterono tyrimą iš kraujo? Man jo nepaskyrė, bet aš nelabai pasitikiu gydytoja ir galvoju gal reik. Gal kas turi patirties?
tai jus tiesiog galite uzsirasyti ir atlikti kraujo tyrima. as 10dpo kai pamaciau teigiama is karto vykau i anteja pasidaryti ir hcg ir progesterono
Puikiausioji parašė:
Ar kuri darėtės dpo7 progrsterono tyrimą iš kraujo? Man jo nepaskyrė, bet aš nelabai pasitikiu gydytoja ir galvoju gal reik. Gal kas turi patirties?
Dariausi 7DPO butent ta cikla kai pastojau (nezinojau dar), aisku as vartojau papildomai nuo 2DPO, bet nuo tabl iki tyrimo 12val tarpą dariau, kad neiškraipytu rezultato, o kas domina? Zinau, kad nuo 35 laikoma, jog ivykusi pilnaverte ovuliacija, mano 7DPO ta cikla buvo 89nmol
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai