Ania5 parašė:
Turiu dar iš kito kampo, nu čia man žiauriai matosibet nežinau ar suprastėjus kokybei jus matysit
![]()
Nieko nematau...🥺
Ania5 parašė:
Turiu dar iš kito kampo, nu čia man žiauriai matosibet nežinau ar suprastėjus kokybei jus matysit
![]()
Nieko nematau...🥺
Rainbow. parašė:
Dar vaikas pamate verkianti kudiki per tv, sako aš ir noriu brolio tokio.. jezus.. o man kažkaip mintis, kad šį mėn nesigavo irgi..byjau net dėti vilčių , nes prait…
Bet kad jūs tik 2 mėn bandot?
Žinokit, galit pykt, raudonas vėliavas dėlioti, bet pasakysiu kaip yra. Tas besaikiskas savęs stebėjimas, testų gadinimai, speliones, reikalauti vyro pagal dienotvarkę mylėtis nieko gero neduoda... Jei vienintelė mintis mylintis pastosiu ar ne, tai greičiausiai ne... Gulėt ten paskui kojas užvertus ir tiesiog tikėtis... Nu nzn. Tam kad uzkibtu, reikia but atsipalaidavusi, pailsejusiai, ir tiesiog mėgautis.. Sakau is patirties.
Žinau, kad visos nori. Noriu ir aš.. Kitaip čia nebūčiau. Kova turėjau persileidimą, dabar biocheminis... Tiesiog paleidau... Bus tai bus, ne, tai nepulsiu vyro guldytis I lova...
Aš sakau tai ne toms, kurios bando n metų, vaistų pagalba, ir tt. Čia toms kurios jau turi vaikų, jei pastojo viena sykį, pastosit ir antrą. Viskam savo laikas.
Mėgaukitės vasara, atsipalaiduokite, ir vyrai dažniau sekso norės, Kai matys, kad tai ne is reikalo, o nes tau gi ovuliacija.... Sėkmes visoms❤️❤️❤️
Blackblackmagic parašė:
Bet kad jūs tik 2 mėn bandot?
Nu ir kas? Pirmi du neštumai užkibo iš pirmo bandymo. Normalu, nesitikėjom ir tu dviejų mėnesių..
mazyle parašė:
tai va.. kaip nervina kai pradedi anksti testuotis arba sau per daug vilciu susikeli,arba kaip tik nieko nepesi, nes o kam gi laukti ilgiau kad tiksliai parodytu, g…
Kaip jus, mazyle? Ar kartojot?
Ania5 parašė:
Jums matosi kas nors? Man atrodo, kad aš išprotėjau galiausiai
Aš irgi nematau dar🥲
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai