Rožyte24 parašė:
Kadangi ruošiamės IUI net nebeplanavau darytis nėštumo testo , bet šiandien draugų vestuvės sakau ai pagadinsiu ir...
Oho, sveikinimai nuoširdžiausi!
Rožyte24 parašė:
Kadangi ruošiamės IUI net nebeplanavau darytis nėštumo testo , bet šiandien draugų vestuvės sakau ai pagadinsiu ir...
Oho, sveikinimai nuoširdžiausi!
Rainbow. parašė:
Nu ir kas? Pirmi du neštumai užkibo iš pirmo bandymo. Normalu, nesitikėjom ir tu dviejų mėnesių..
Iš savo pusės paaakysiu🙂 dukra iš pirmo karto užkibo🙂 prieš lygiai metus pradėjom vėl bandyt iš 4 ciklo tik kibo. Irgi stebėjaus kaip čia ne iš pirmo. Dabar va jau žinau kad taip greit niekas nevyksta todėl ir stengiuos daug vilčiu labai nedet kiekviena men nes žinau kad gali užtrukt viskas🙂
Ania5 parašė:
Nežinau, aš matau ir nors tu ką, ir atrodo paryškėjęs lyginant su vakar
Čia šiandienos?
Blackblackmagic parašė:
Čia šiandienos?
Aha
Ania5 parašė:
Aha![]()
Hmm nebent jum ov vėliau buvo. Kažkas lyg ir matos.
penelope1913 parašė:
Žinokit, galit pykt, raudonas vėliavas dėlioti, bet pasakysiu kaip yra. Tas besaikiskas savęs stebėjimas, testų gadinimai, speliones, reikalauti vyro pagal dienotva…
Na iš dalies jo ,tiesa sakot bet dėl to pasakymo kad viena jei turit bus ir antras na tikrai nėra garantija. Kiek tokių atveju kad viena turi o del 2 nesiseka jau pastotim būna kas 2 su gydytoju pagalba pasiekia ir tai ne visada
Ania5 parašė:
Kaip jus, mazyle? Ar kartojot?![]()
as kartojau, bet nusipirkau facelle, nes dariau su easy@home, nezinau ar matysi, bet cia vakar vakaro
Ania5 parašė:
Nežinau, aš matau ir nors tu ką, ir atrodo paryškėjęs lyginant su vakar
siandien tikrai jau matosi labiau! nereikia zlibinti akiu
Blackblackmagic parašė:
Iš savo pusės paaakysiu🙂 dukra iš pirmo karto užkibo🙂 prieš lygiai metus pradėjom vėl bandyt iš 4 ciklo tik kibo. Irgi stebėjaus kaip čia ne iš pirmo. Dabar va jau …
Tai va tame ir esmė, kad normalu tuos pirmus mėn dėti tų vilčių, o poto normalu ir nebedėti.. tai dabar ir esu tam pereinam laikotarpi, kai viena diena tikiuosi, o kita nuojauta sako ne bandyk kita mėnesį 🫣😬
mazyle parašė:
as kartojau, bet nusipirkau facelle, nes dariau su easy@home, nezinau ar matysi, bet cia vakar vakaro , o siandien ryte pasidariau facelle, tai baltutelis, manau ma…
Bet eina sau sunku man patikėt atrodo kad easy meluot gali😅 dariaus va kai gavau nu baltas baltas net labai norėdamas nepamatysi😀 o iš kur jūs easy sakotės?
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai