Puikiausioji parašė:
Arba jau buvo naktį. Ryte visad neryškūs...
Kada jūs teatuositės? 😇
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįPuikiausioji parašė:
Arba jau buvo naktį. Ryte visad neryškūs...
Kada jūs teatuositės? 😇
Blackblackmagic parašė:
Kada jūs teatuositės? 😇
Dabar dpo6 - dar kenčiu. Galvoju gal penktadienį tada. Nežinau. Stengiuos negalvot. Nes kai galvoju vien negatyvas apima.
Puikiausioji parašė:
Dabar dpo6 - dar kenčiu. Galvoju gal penktadienį tada. Nežinau. Stengiuos negalvot. Nes kai galvoju vien negatyvas apima.
Suprantu...man irgi šiandien kažkoks erzelis užėjes....vyrui ranka skauda na tai nuplauks manau šitas mėnuo🫣🫣 ir pikta dėl to baisiai nu bet nelabai ka padarysiu
Blackblackmagic parašė:
Suprantu...man irgi šiandien kažkoks erzelis užėjes....vyrui ranka skauda na tai nuplauks manau šitas mėnuo🫣🫣 ir pikta dėl to baisiai nu bet nelabai ka padarysiu…
Nu bet bliamba, mes tiek stengėmės, skaičiuojam, testus gadinam, tiriamės, o jie... biški pasistengt galėtų nu. Aš jūsų vietoj vistiek lįsčiau - kokią nesąmonę sugalvočiau ir užšokčiau, nu vienas kartas geriau nei nei vieno 😅
Puikiausioji parašė:
Ryt darysitės prg? Įdomu koks bus, parašykit
Puikiausioji parašė:
Nu bet bliamba, mes tiek stengėmės, skaičiuojam, testus gadinam, tiriamės, o jie... biški pasistengt galėtų nu. Aš jūsų vietoj vistiek lįsčiau - kokią nesąmonę suga…
Gal aš kvaila ar kas bet man atrodo kad tokiam dalykui abu turetu rodyt entuziazma😶🌫️😀 na dar yra pora dienu ,matysim. Realiai kaip jau bus taip.
Auriya parašė:
Ryt darysitės prg? Įdomu koks bus, parašykit![]()
Aha bandysiu. Labai sudėtinga kai mokykla baigėsi...
Blackblackmagic parašė:
Gal aš kvaila ar kas bet man atrodo kad tokiam dalykui abu turetu rodyt entuziazma😶🌫️😀 na dar yra pora dienu ,matysim. Realiai kaip jau bus taip.
Ar buvo nd? 😅🫣
Puikiausioji parašė:
Ar buvo nd? 😅🫣
Nebuvo😶🌫️😶🌫️ kažkaip manau nieko ir nebus šita cikla🫣
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai