Blackblackmagic parašė:
O jūs lt gyvenat?
Taip
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįBlackblackmagic parašė:
O jūs lt gyvenat?
Taip
Nainaa parašė:
Nu aš visaip savo testus varčiau,psichologiškai nebent piešiau šešėlį,nes labai jau norėjau kažką pamatyt. Bet nei šlapias nei išdžiūvęs nieko nerodė…
Na jei aš čia įkeliu, ir jus matot, tai ne psichologiškai man. Nors aš irgi save ties tuo pagaunu svarstant
gal brokas, o gal bando kabintis, nežinau. Norėčiau kad būtų tikras, bet reik pasiruošt viskam
Ania5 parašė:
Na jei aš čia įkeliu, ir jus matot, tai ne psichologiškai man. Nors aš irgi save ties tuo pagaunu svarstantgal brokas, o gal bando kabintis, nežinau. Norėčiau k…
Linkiu,kad būtų ne šešėlis 😁 Aš tai iš proto einu,neina nukreipt minčių visai nuo nėštumo 🫣
Rainbow. parašė:
Taip
Amedi man kol lt gyvenau patiko sroviniai
Nainaa parašė:
Nu aš visaip savo testus varčiau,psichologiškai nebent piešiau šešėlį,nes labai jau norėjau kažką pamatyt. Bet nei šlapias nei išdžiūvęs nieko nerodė…
as esu sakius kad atrodo bet kokiam gali pamatyti kai labai nori bet ar ten is tikruju kazkas yra ar matai ka nori matyt tai laikas tik parodo. Pernai kai pradejom bandyt kiekviena cikla kazka vis maciau nes apsesta buvau ta mintim pastojimo.
Nainaa parašė:
Linkiu,kad būtų ne šešėlis 😁 Aš tai iš proto einu,neina nukreipt minčių visai nuo nėštumo 🫣
Sunkiai jus taip išlauksit ketvirtadienio
Blackblackmagic parašė:
dabar sveciu turiu tai mintis bent nukreipia nuo ankstyvo testavimo![]()
O tai jum ne 4 dpo?
dar ankstoka
Aš gyvai tai irgi atrodo tuo metu nieko nemačiau tam teste, bet žiūrint į nuotrauką lyg ir krenta šešėlis, bet labai panašus kaip ir kitos narės įkelta
matyt tikrai sugedo jie. Bet užsisakiau dabar iš drogo testų, abiejų nes vienas yra juostelė kitas su įdėklu tuo nežinau kaip vadinasi, tai žiūrėsim 😅 labai įdomu kaip bus
Rampaparam parašė:
Sveikos. O man kokia sumaištis viduje. Šį mėnesį turiu keistas menesines. Labai negausias. Kaip ir turejo baigtis jos. Bet nesibaigia. Gaunasi kad 7 dienas man jau …
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai