Great Mother parašė:
23d berods eisi? Tikiuosi kad sulauksi teigiamu ziniu 🫶 as manau pirma testuka gadinsiu 19-20d. Bus 9-10dpo 🙈 su nekantrumu lauksiu![]()
Eisiu 21d.žiūrėsiu kaip bus, tikiu kad bus viskas gerai 😊
Lauksiu su nekantrumu tavo testukų🥰
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįGreat Mother parašė:
23d berods eisi? Tikiuosi kad sulauksi teigiamu ziniu 🫶 as manau pirma testuka gadinsiu 19-20d. Bus 9-10dpo 🙈 su nekantrumu lauksiu![]()
Eisiu 21d.žiūrėsiu kaip bus, tikiu kad bus viskas gerai 😊
Lauksiu su nekantrumu tavo testukų🥰
paddingtonas parašė:
mane jau nervuot pradeda kad nepareina mm, o jau kelinta diena pykina![]()
O testa darėtės?
Kiek vėluoja?
paddingtonas parašė:
mane jau nervuot pradeda kad nepareina mm, o jau kelinta diena pykina![]()
Man irgi turėjo būt šiandien, bet nėra
o gaila! Nauja pradžia būtų, naujas šansas
Saulėtekis parašė:
O testa darėtės?
Kiek vėluoja?
rasiau gi kad dariau tiek kovinukuos tiek cia. pirmai amedi juostele dviprasmiskai suteike vilciu, nes nei niegiama nei teigiama. siandien mm diena, dariaus po pietu nes tik tada kurjeris atvaziavo. tai livsane akivaiziai neigiamas, o testera kaip amedi. laukiam kol mm parsiras... nors dar rusena viltis kad neryskej,a gal del to kad ov 2d veliau buvo, ir grynai per gimtadieni... nors protas sako kad nieko nera ir apsiramink
Vilnietė_10 parašė:
Man pareina mm matomai, o norėjau sekmadienį testuotis... apačią ir nugarą maudžia kaip prieš mm... eh.
Man tai irgi grynai tokie pojūčiai kaip prieš sirgima atrodo tuoj pradės teplioti...
Blackblackmagic parašė:
Man tai irgi grynai tokie pojūčiai kaip prieš sirgima atrodo tuoj pradės teplioti...
Eh, ryt ryte testuosies?
Vilnietė_10 parašė:
Eh, ryt ryte testuosies?![]()
tikriausiai bet 99% kad nieko nepamatysiu
o jus kaip? kelinta jum ryt dpo?
Vilnietė_10 parašė:
Man pareina mm matomai, o norėjau sekmadienį testuotis... apačią ir nugarą maudžia kaip prieš mm... eh.
Man buvo ir jausmas, kad tuoj pramuš.
Ir praeita karta ir šį kartą.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai