BusKaipBus11 parašė:
Bet jau kelinta diena kazkaip sapnuoju teigiamus testusnors sapnai man niekad nera pasitvirtine
![]()
Cha cha geras
as noeko nesapnuoju. Ryt gal nebent vakare galiu bandyt daryt bet kiek atsimenu geriau yra dyte testuotis
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįBusKaipBus11 parašė:
Bet jau kelinta diena kazkaip sapnuoju teigiamus testusnors sapnai man niekad nera pasitvirtine
![]()
Cha cha geras
as noeko nesapnuoju. Ryt gal nebent vakare galiu bandyt daryt bet kiek atsimenu geriau yra dyte testuotis
Great Mother parašė:
Turiu 6vnt drogo 10miui ir 1 amedi, ten 25miui
Aj tai gal pasitaupykit, kai pradedi poto sunkiau sustot 🤭
BusKaipBus11 parašė:
![]()
Man sie sapnai visad mm pranasas😬
Bet kiek laimes, kiek emociju buna tuose sapnuose, ech...
Great Mother parašė:
Cha cha gerasas noeko nesapnuoju. Ryt gal nebent vakare galiu bandyt daryt bet kiek atsimenu geriau yra dyte testuotis
![]()
Kai pati pati pradzia, tai vakare labiau rodo nei ryte
Great Mother parašė:
Turiu 6vnt drogo 10miui ir 1 amedi, ten 25miui
As dar kokiu 30vnt turiu kinietisku🤣
Siandien net kelis suvariau, nes niekaip negalejau patiketi, kad tie duriai buvo ne implantacija😳
Nu taiiip aiskiai kazkas ten beldesi pas mane😁😁
Bet jau butu parode tokiu atveju, ech!
FoxLady parašė:
Man sie sapnai visad mm pranasas😬
Tai va, man irgi matyt jau pranasauja mm🤭 o kas keisciausia sapne jauciausi issigandus kaip pamaciau teigiama, gal pati pasamone nori pasakyti, kad nebereikia mums dar vieno 🤭
Siandien vakare visgi pagadinau testuka, nes irgi pilna kinietisku turiu, tai aiskiai baltas
Great Mother parašė:
Kazkas ryt testuosites? As bandau bent iki 9DPO traukt ir sekmadieni ryte testuotis, nes iki pirmadienio jauciu neistemsiu 🤣
Laukiu tavo testuko 😊
Saulėtekis parašė:
Laukiu tavo testuko 😊
Baltas. Bet as nenoriu dar liudet ir iskart nurasyt nes dar tikrai anksti. Darysiu dar tikrai pora dienu
siandien net nebuvo planuose daryt
Great Mother parašė:
Baltas. Bet as nenoriu dar liudet ir iskart nurasyt nes dar tikrai anksti. Darysiu dar tikrai pora dienusiandien net nebuvo planuose daryt
![]()
Jums dar daug vilties yra, yra dar laiko😊
Mano 10dpo ir baltas, tai jau fsio, per maza tikimybe kad dar islįs😬
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai