sleuth parašė:
Visų pirmiausia, užuojauta ir stiprybės 🥺
Man laabai dideliais gabalai dieną valėsi ir baisiai gausiai kraujavo, važiavau ne…
Ačiū, ačiū kad ir pasidalinote kraujavimo ne daug tik gabalai išgazdino
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįsleuth parašė:
Visų pirmiausia, užuojauta ir stiprybės 🥺
Man laabai dideliais gabalai dieną valėsi ir baisiai gausiai kraujavo, važiavau ne…
Saulėtekis parašė:
Gali pas gine nuvaryt 21d, tegul apziures tave, pasakys ar issivale.nes mane dvi dienas laike ligoninej ir po 1 kart patikrindavo kaip valosi.
Saulėtekis parašė:
Ačiū tau už informaciją nors tikiu kad nemalonu kalbėti apie tai..
Man pirma karta nieko panašaus nebuvo, gal šį kartą norėjo kabintis rimčiau.
Čia gleivinė buvo gerai išvešėjusi ir dabar šalinasi
ir pritariu Great Mother dėl apsilankymo pas ginę. Man po tokios apžiūros paaiškėjo jog užstrigi toks gabalas ir reikėjo daryt abraziją
BusKaipBus11 parašė:
Jei bus, tai ir tie kinietiski parodys😄 vistiek turetu rysket, jei ne, tai aisku kad tiesiog riebesnis melagiukas 😃
Labai lauksim jūsų testuko ryt
Ania5 parašė:
Labai lauksim jūsų testuko ryt![]()
Daug vilciu nedekit, netikiu, kad tikras
Ania5 parašė:
Jau galima pradėti kibti į darbus![]()
Ši kartą praleisim
nes 28 D polypa operuos
Saulėtekis parašė:
Čia pasišaipymas iš žmogaus tiek fiziškai tiek emociškai..kaip man ir vakar ligoninei pasakė tai į darbą galite eiti kraujuosit kaip per mm.
Į darbą ėjau bet daugiau pasiimciau kokią dieną iseigine nes pirmas 3 dienas tai tikrai daug labiau nei mm
Great Mother parašė:
Man asmeniskai viskas gerai ten sut om tabletem buvo 🤷🏻♀️ skausmas kaip per mm, pirma nakti ibuprofeno isgert reikejo ir viskas.
Man tai labai saltkretis buvo siaubas...
Saulėtekis parašė:
Merginos kam buvo persileidimas ar krisdavo audiniai toki gana nemaži susijunge su krešuliais?
Taip, ypač kai ant klozeto sėdi
Bet paradoksas visos labai norim tu vaikiuku,atrodo taip jau lauki ir vis nėra ir nėra arba tai persileidimas tai vėl kas , man kai buvo sėdi ant tualeto ir mąstai kodėl? Ir už ką? Kai tos kurioms tikrai tų vaikų nereikia, netinkamą būdą propaguoja antrojo kaip pupos byra nori nenori.... Bet toks gyvenimas
Rožyte24 parašė:
Bet paradoksas visos labai norim tu vaikiuku,atrodo taip jau lauki ir vis nėra ir nėra arba tai persileidimas tai vėl kas , man kai buvo sėdi ant tualeto ir mąstai …
labai gaila bet niekada gyvenime nebuvo teisybes... kitos po kelis abortus dar pasidaro ir ka....
Nezinosi cia , karma gal kokia ar kas .....
Great Mother parašė:
Gali pas gine nuvaryt 21d, tegul apziures tave, pasakys ar issivale.nes mane dvi dienas laike ligoninej ir po 1 kart patikrindavo kaip valosi.
Tai ir varysiu, nes panašu, kad nelabai nori valytis, o ir laiko gaišti nesinori tegul rašo siuntimus tyrimams ir žiūri kas kaip
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai