Vilnietė_10 parašė:
Neišlaikiau žinoma iki penktadienio ir sėdžiu dabar apsiverkus tyliai iš laimės, nes man atrodo - pavykovakar dar ryte buvo ar tai užvakar baltas baltas..…
Priminkit o koks cia testas?
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįVilnietė_10 parašė:
Neišlaikiau žinoma iki penktadienio ir sėdžiu dabar apsiverkus tyliai iš laimės, nes man atrodo - pavykovakar dar ryte buvo ar tai užvakar baltas baltas..…
Rainbow. parašė:
Pas ją čia iš drogo juostelės
Dairamar parašė:
Ar ką nors matot ?
Nesimato
Dairamar parašė:
Ar ką nors matot ?
Manau, kad tuscias 😔
Orea parašė:
Sveikinimai sulaukusioms 2 juosteliu! 💕
As si cikla ov gaudziau su testais, tai sian 20 ciklo diena ir lyg siandien ov tes…
Sveika! Man taip pat šiandien 20 ciklo diena ir pagaliau sulaukiau ovuliacijos požymių (jau buvau nurašiusi šį ciklą), nors ciklas 28-30 dienų. Koks jūsų ciklo ilgis?
Snieguolė. parašė:
Sveika! Man taip pat šiandien 20 ciklo diena ir pagaliau sulaukiau ovuliacijos požymių (jau buvau nurašiusi šį ciklą), nors ciklas 28-30 dienų. Koks jūsų ciklo ilgi…
Oi pas mane dabar nereguliarios... del to ir gaudziau su testais. Uzpraeitas buvo 33d, praeitas 43d.. bet as dar zindau, tai del to man taip.. idomu kaip cia pasiseks zindant 🙂
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai