Nestuk2021 parašė:
Laba:))
livsane gali ant tiek meluoti..? Testas darytas 15val., neiskenciau pasidariau dar…
Na šitam skivaizdžiai matosi, o koks buvo tuščias testas? Livsane kartais meluoja, bent juostelės
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįNestuk2021 parašė:
livsane gali ant tiek meluoti..? Testas darytas 15val., neiskenciau pasidariau dar…
Na šitam skivaizdžiai matosi, o koks buvo tuščias testas? Livsane kartais meluoja, bent juostelės
Nestuk2021 parašė:
Neatrodo tuscias, bet ikelkit biski pradziuvusi. Ant tokio slapio sunku pasakyt kai dazai dar issilieje
Vilnietė_10 parašė:
Tą žalią išmečiau, dabar ir ardyt neišeis.
Reiks naujai nusipirkt iš Drogo, nes dviejuose buvau šiandien, tai tik tos su plas…
Ar kartojot?
Rainbow. parašė:
Specialiai vyrui atsiunčiau girdėjau jų regėjimas nieko gero su tais vaiduokliukais, tai patvirtinu teorija, nieko nemate![]()
Sr kartojot?
Ania5 parašė:
Ar kartojot?![]()
Sveikos, kartojau. Nesuprantu kodėl taip silpnai ryškėja, ar čia aš perdedu? Kitų tokie ryškūs, o aš dar žaidžiu su tais vaiduokliais

Rainbow. parašė:
Sveikos, kartojau. Nesuprantu kodėl taip silpnai ryškėja, ar čia aš perdedu? Kitų tokie ryškūs, o aš dar žaidžiu su tais vaiduokliais![]()
Nu matosi aiškiai. O jus anksčiau esat kada stebėjus, kaip pas jus ryškėja? Gal pas jus visad sunkiau ryškėja?
Kažkaip labai įdomiai viskas, čia turėjau šiai dienai dar kitos firmos, tai rodo taip... lyg matos kažkas, bet labai siaura ta linija.
Iki mm pagal programėlę liko dar 5 dienos.

Rainbow. parašė:
Sveikos, kartojau. Nesuprantu kodėl taip silpnai ryškėja, ar čia aš perdedu? Kitų tokie ryškūs, o aš dar žaidžiu su tais vaiduokliais![]()
Su tokiom pat mintim gyvenu ir aš.
Bet tikrai matau, vaiduokliuoja tikrai, Rainbow!
Ania5 parašė:
Nu matosi aiškiai. O jus anksčiau esat kada stebėjus, kaip pas jus ryškėja? Gal pas jus visad sunkiau ryškėja?
Ne, visada darydavausi prieš mm diena arba po mm..
Vilnietė_10 parašė:
Kažkaip labai įdomiai viskas, čia turėjau šiai dienai dar kitos firmos, tai rodo taip... lyg matos kažkas, bet labai siaura ta linija.
Šitas belekaip nejautrus. Normalu, kad taip atrodo
Vilnietė_10 parašė:
Čia amedi testas? Sake šiaip jie geri.. nežinau pas jus su mano lyginant ryškuolis man..
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai