GretaAbj parašė:
Taip taip 🙂↕️ dabar noriu kuo greičiau pasirodyti ir pasitikslinti ar viskas vietoje![]()
Kai eisite darytis HCG pasidarykit ir PRG irgi, kad stebėt, ar geras rodiklis.
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįGretaAbj parašė:
Taip taip 🙂↕️ dabar noriu kuo greičiau pasirodyti ir pasitikslinti ar viskas vietoje![]()
Kai eisite darytis HCG pasidarykit ir PRG irgi, kad stebėt, ar geras rodiklis.
summe parašė:
Kai eisite darytis HCG pasidarykit ir PRG irgi, kad stebėt, ar geras rodiklis.![]()
Pasidariau abu tyrimus
po pietų turėtų būti atsakymai
Great Mother parašė:
Sveikos. Grizau po atostogu. 20ciklo diena, nuo 18d kazkokie tepliojimai atsirade. Su vyru nebuvo jokiu santykiu, nebuvo kaip. Tai nelabai suprantu, kodel teplioja.…
Man seniai yra taip buve, hormonai gali būti išsiderine...gali pateplioti vidurį ciklo..
Dairamar parašė:
Per kelias minutes, bet galvojau, kad vaidenasi ir krenta šešėlis nuo kasetinio testo, tai išardžiau 😂
ar kartojote testa siandien?
mazyle parašė:
ar kartojote testa siandien?
Dar ne, darbe nėra kaip 🙈
Sveikos, sveikinu kas atrado || 🥰
Turiu klausimą kas bandė su Ovitrelle ar gali būti kad neįvyko ov? Nes man vistiek lytinių akto mentų skauda šoną kur buvo folikulas, nes dažniausia po ov skausmas praeina o čia jau 20cd ir jaučiu 🙄 suleista buvo 15cd. Tai jau 5 dienos kaip
Smurfetta3 parašė:
Sveikos, sveikinu kas atrado || 🥰
Turiu klausimą kas bandė su Ovitrelle ar gali būti kad neįvyko ov? Nes man vistiek…
Gal geltonkunį jaučiat? Jis po ov atsiranda.
Ania5 parašė:
Gal geltonkunį jaučiat? Jis po ov atsiranda.
Jausmai tai tokie patiks kaip ir su folikulų 😀 na jau čia nieko nebelieka kaip laukti 🙄 dar savaitė ir bus aišku kas ten viską ;) nes jei nepavyko tai teks ir vėl eiti pas vaisingumo spec.kad vėl pasižiūrėti kada leisti ovitrelle. Sakė ateiti į apžiūrą 12-14cd. Jei nepastosiu
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai