Rožyte24 parašė:
Nėštumo metu galima per vidų žiūrėti?
Galima, ir net nepamenu iki kelintos savaites tikrina tik per apacia.. 🧐
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįRožyte24 parašė:
Nėštumo metu galima per vidų žiūrėti?
Galima, ir net nepamenu iki kelintos savaites tikrina tik per apacia.. 🧐
Sunlady parašė:
Prie to pacio. Man testai ryskejo nuo 10 dpo ir velavus menesinem 10 dienu buvo ryskiausi, taciau man buvo Nesivystantis. Ta parode tik hcg. Ir pradejus po kurio la…
Po kiek laiko pradejote kraujuoti?
Her997 parašė:
Po kiek laiko pradejote kraujuoti?
Po keliu dienu, penktadieni parode ryskiausia buvo 10 dienu veluojant menesinem , padariau kaip tik hgc, jis buvo palyginu mazas 631 kai tiek veluoja menesines. Jau tada issigandau, kad kazkas ne taip. Tuomet sekmadieni pridaviau hcg pakartotinai , pirmadieni po pietu pradejo teplioti svieziu krauju- lekiau uzsieny i klinikas (nes atostogavome), kol laukiau jau ir atejo hgc atsakymas - nukrites. Ir patvirtino vaginaliniu , kad nesivysto.
Sunlady parašė:
Per apacia daro ir 16 sav, jeigu gimda yra retroversine, per tokia sunku pamatyti vaisiu
Mano retroversinė, niekad 16 sav nedarė per apačią
Ragana11 parašė:
Mano penktadienį darytas testas irgi labai ryškiai teigiamas, gydytoja šiandien visiškai nieko nematė gimdoje 😔 Ryt eisiu hcg darytis, baisu labai
Dar anksti kažka matyti, nestresuokite..
Sunlady parašė:
Po keliu dienu, penktadieni parode ryskiausia buvo 10 dienu veluojant menesinem , padariau kaip tik hgc, jis buvo palyginu mazas 631 kai tiek veluoja menesines. Ja…
Kiek daug ivyksta tu nelaimiu...
paskui ir krupciojame del kiekvieno neaiskumo ar nutikimo.. nei viena nesam nuo to apsaugota..
Rytoj turiu pirmaji vizita. Labai jaudinuosi 🥶 kaip dar reiks islaukt iki vakaro, nes vizitas vakarinis..... 🥺
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai