Puikiausioji parašė:
Sveikinu! Aš irgi su nauju tėveliu dar neturėjusiu vaikų planuoju. O kiek jums metų?
Man 38, jam 37
Puikiausioji parašė:
Sveikinu! Aš irgi su nauju tėveliu dar neturėjusiu vaikų planuoju. O kiek jums metų?
Man 38, jam 37
Gruodis24 parašė:
Priminkit kiek metų?
Man 37, vyrui 41 tuoj bus.
Iš pirmos santuokos abu turime vaikų.
Ilgai galvojom svarstėme ir nusprendėm, kad norim bendro vaikiuko, pastoti pavyko, bet deja įvyko persileidimas, po jo krūva problemų su sveikata.
Bijau kad užsitęs viskas.
Birutia parašė:
Su pagalbiniu apvaisinimu, nes natūraliai labai ilgai bandė ir niekaip nepavyko. Tikrai labai labai linkiu, kad ir jums viskas pavyktų🤞🏽
Ačiū.
Šaunuolė draugė jūsų, kad ryžosi.
Ingutte33 parašė:
sveiki,mm buvo balandzio 29d siandien pabudusi ryte,jauciau pilvo apacios skausma lyg mm artetu,nuejau i wc imlantacinis kraujavimas.Mes su vyru planuojame pusantru…
Vargu, kad implantacinis. Gal ovuliacija ir rožinio kraujo lašiukas po aktyvaus sekso?
Puikiausioji parašė:
Vargu, kad implantacinis. Gal ovuliacija ir rožinio kraujo lašiukas po aktyvaus sekso?
Gal ovuliacija,bet myliuko nebuvo jau 5dienas,keisciausia tai,jog anos menesines buvo gerokai ankstesnes po poros sav nuo praeitu,siaip pas mane jos reguliarios visada ir tokiu kestenybiu nera buve
Saulėtekis, man gruodį 38, ir tikrai manau mes dar laiko turime. Nenusiteik, kad bus per vėlu. Pora mėnesių ir manau bus viskas pas tave gerai ;) aš kraujuoju bet negausiai, vis dar nežinau ar čia mėnesinės ar ne, bet nustojus kraujuot manau pradėsiu stebėt save ir gaudyt ovuliaciją
Great Mother parašė:
Testera, siromed, livsane ar prima ovuliacijos testai, kurie geriausi?
Livsane pasiteisine kokybes ir kainos atzvilgiu
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai