Great Mother parašė:
Saulėtekis, man gruodį 38, ir tikrai manau mes dar laiko turime. Nenusiteik, kad bus per vėlu. Pora mėnesių ir manau bus viskas pas tave gerai ;) aš kraujuoju bet n…
Man irgi 38 🫣
Great Mother parašė:
Saulėtekis, man gruodį 38, ir tikrai manau mes dar laiko turime. Nenusiteik, kad bus per vėlu. Pora mėnesių ir manau bus viskas pas tave gerai ;) aš kraujuoju bet n…
Man irgi 38 🫣
Great Mother parašė:
Testera, siromed, livsane ar prima ovuliacijos testai, kurie geriausi?
jeigu is neminetu tai easy@home puikus
Ingutte33 parašė:
sveiki,mm buvo balandzio 29d siandien pabudusi ryte,jauciau pilvo apacios skausma lyg mm artetu,nuejau i wc imlantacinis kraujavimas.Mes su vyru planuojame pusantru…
Tai jei mm prasidejo 29 dieną, jum dabar ov turetu but. Negali buti nei implatacinis nei mm. Nebent jusu ciklas 2 savaites
Ingutte33 parašė:
sveiki,mm buvo balandzio 29d siandien pabudusi ryte,jauciau pilvo apacios skausma lyg mm artetu,nuejau i wc imlantacinis kraujavimas.Mes su vyru planuojame pusantru…
Atsiprašau bet nusikalbėjot... gal ovuliacinis pakraujavimas greičiau jau
Great Mother parašė:
Man bus 41... ir ką man - nusišaut. Bet ginekologė sakė kiaušidės kaip trisdešimties 😅 mano viltis yra Beata, neprarasiu vilties iki pat 45 😝
Great Mother parašė:
Testera, siromed, livsane ar prima ovuliacijos testai, kurie geriausi?
Testeros perku juostelinius po 5 pakuotėj, visai pripratus prie jų
Ania5 parašė:
Tai jei mm prasidejo 29 dieną, jum dabar ov turetu but. Negali buti nei implatacinis nei mm. Nebent jusu ciklas 2 savaites![]()
Va va - mano ciklas nuo 28 d., turejo grynai šian būt ovuliacija. Na bet pagal testus buvo penktadienį. Tai nei pro kur tas kraujavimas. PS man kartą vartojant vienus vaistus yra buvęs ciklas 14 dienų. Nu gal net du kartus... bet grynai vaistų poveikyje - nuo aknės geriamus naudojau
vanesa9 parašė:
Oi kaip smagu, kad čia mūsų tiek vyresnių, o ne visos 20imtinės 😆🤭![]()
Man tai išvis nesąmonė tie metai 😅 aš tikrai nesijaučiu sena tarka... taip, kai buvau 30 galvojau 40 yra Ohoho kokia senatvė 😅🤭
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai