Neišprotėti parašė:
O kas čia per sindromas ? Neteko girdėti
'De novo' - genetinis sindromas, kuris su atsitiktine mutacija, kurios nei mama nei tevas genetiskai neperdave. Tai mano pirmagimis su Williams sindromu, antras nestumas buvo su Turnerio
Neišprotėti parašė:
O kas čia per sindromas ? Neteko girdėti
'De novo' - genetinis sindromas, kuris su atsitiktine mutacija, kurios nei mama nei tevas genetiskai neperdave. Tai mano pirmagimis su Williams sindromu, antras nestumas buvo su Turnerio
Neišprotėti parašė:
Viena jau pipiriuka turime, bandom antra🤞 trečia ciklas šis būtų 🤞🐣 labai jau didelės viltys sudėtos ☺️
As ir vilciu pridejus buvau i si cikla, labai viska sekiau.. bet as nzn kas yra, bet mum su vyru sunkiai sekasi. Nors antras nestumas tiesiog atrodo is oro nusileido, labai netiketai😁 o dabar kai jau susieme bandom- sudukas ant pagaliuko🙄
Snaig parašė:
Sveikos, po 8men pertraukos jungiuosi ir aš į planavimą šiandien 1 ciklo diena tikiuosi viskas bus sėkmingai labai daug sėdi vilčių nors jau ne kartą ir nusivilti …
Sėkmingo ciklo! 🤞🤞
Man 3CD, tad panašiai keliausim.
Rudaake7 parašė:
As ir vilciu pridejus buvau i si cikla, labai viska sekiau.. bet as nzn kas yra, bet mum su vyru sunkiai sekasi. Nors antras nestumas tiesiog atrodo is oro nusileid…
Aš irgi nesuprantu, kas kaip suveikia 🤯 kiek daug visko turi sutapti kad gautusi 🤯 bet tikiu pavasaris atneš gerų žinių visoms 🤞🥰🐣
Lakas_plaukams parašė:
Sėkmingo ciklo! 🤞🤞
O taip tikrai panašiai, labai labai tikiuosi sėkmės ši ciklą,
Rudaake7 parašė:
Mano siandienos dziaugsmai😭🥲🙏🏻 tai nezinau kaip cia mum seksis toliau, ar pasieksim sikart finiso tiesiaja ar ne, bet pagal ideja turetu buti gale metu dziaugsmas🥰……
O wow sveikinu! Kurią CD ir DPO pagavot?
Puikiausioji parašė:
O wow sveikinu! Kurią CD ir DPO pagavot?
Aciu🥹
Siandien Dpo11 ir cd28. Mm turi/turejo buti 2-3dieni. Dar ketvirtadieni ar penktadieni bandziau daryti ankstyva testa, nieko nebuvo. O siandien labai netiketinai nustebino🤭
Rudaake7 parašė:
Mano siandienos dziaugsmai😭🥲🙏🏻 tai nezinau kaip cia mum seksis toliau, ar pasieksim sikart finiso tiesiaja ar ne, bet pagal ideja turetu buti gale metu dziaugsmas🥰…
Sveikinimai! Sėkmingai iki galo! 👶🏻
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai