Martyna_ parašė:
Labas visoms planuojamcioms! Paskutinio sunaus susilaukem tik stimuliacijos pagalba, todel si karta planuodami per daug nesitikejom. Pradejau ov testus darytis gero…
Sveikinimai!
Martyna_ parašė:
Labas visoms planuojamcioms! Paskutinio sunaus susilaukem tik stimuliacijos pagalba, todel si karta planuodami per daug nesitikejom. Pradejau ov testus darytis gero…
Sveikinimai!
Ania5 parašė:
Turit omeny tie testai gali meluoti du tokiais vaiduokliais??
Man nepasitaikė, bet narė yra kėlusi identiškus testus su tokio ryškumo vaiduokliais-teigiamais kurie nepasitvirtino.
RauDonoji parašė:
Man nepasitaikė, bet narė yra kėlusi identiškus testus su tokio ryškumo vaiduokliais-teigiamais kurie nepasitvirtino.
O nepasitvirtino nes mm atejo, ar nepasitvirtino nes kraujas parode 0?
Ania5 parašė:
Čia narė jau atsakytų, kiek pamenu kiti testai lietuviškos firmos buvo visiškai tušti.
RauDonoji parašė:
Čia narė jau atsakytų, kiek pamenu kiti testai lietuviškos firmos buvo visiškai tušti.
Aa, nieko sau. Net patiket sunku, kad toks gali buti melagis
Ania5 parašė:
Nepasitvirtino, nes testai pirkti vaistinėje buvo tušti. Nors retsykiais ir livsane šmežuodavo. 😅
RauDonoji parašė:
Norėjau klaust ar neturit kitų testų pakartot, kiek pamenu praeitą mėnesį riebiai apgave jus buvo...
Kolkas dar nesulaukiau, labai hormonai siaučia po spiralės, matyt užtruks dar... Ginė sakė, kiekvienai skirtingai, vienom po mėnesio atsistato, o kitoms prireikia ir pusės metų. Bet šiaip emociškai sunku, nes labai jaučiasi hormonų pusiausvyra
Žibuoklle parašė:
Ačiū, bet kažkaip nuojauta sako ką kitą 😊 Per daug gerai jaučiuosi, jei esu pastojusi 😁 Na, reikės už poros dienų kartot, tai arba pasitvirtins, arba melagėliai čia…
O aš manau, kad tik džiaukitės jog gerai jaučiatės ir juk dar tik pati pradžia;)
Žibuoklle parašė:
Nepasitvirtino, nes testai pirkti vaistinėje buvo tušti. Nors retsykiais ir livsane šmežuodavo. 😅
Na nezinau jusu visos istorijos, bet linkiu jog si karta nebutu melagiai.
Saulėtekis parašė:
O aš manau, kad tik džiaukitės jog gerai jaučiatės ir juk dar tik pati pradžia;)
Katik nusipirkau vaistinėj testų, na tai ryt jau bus aiškiau, ar yra ten kas pas mane, ar vis dėl to pamelavo 😁🦋
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai