Pasidalinsiu savo istorija: treciasis nestumas buvo sunkus tuo, kad labai kaupesi skysciai kune, visa nuo gan anksti buva isbrinkus, svoris augo labiau nei pries tai. Visi tyrimai buvo geri, jokiu nukrypimu. 32 nestumo savaite pradejau pastebet, kad spaudimas pradejo sokinet, pradejau dometis preeklampsija ir kokie tie rodikliai turetu but ir stebedavau kasdiena spaudima, jis budavo vos perzenges 140/90, bet slapimo tyrimai nerode jokio baltymo pedsako. Viena ryta atsibudau ir jauciau tokia "tustuma" pilve. Vaikas visad budavo labai aktyvus, daug judedavo pilve, tad ta judesiu sumazejima pajutau is karto. Taip "zadindama" mazyli ir bandydama skaiciuoti jo judesius pravaiksciojau iki 14:00, ir, tada pastebejau ir kitus dalykus - galvos spaudimas, ausu uzgulimas, toks jausmas lyg butum suletejus. Pasimatavau spaudima - 155/100. Pasiskambinau savo daktarei tai liepe skubiai vykt i ligonine. Jau po valandos buvau priimamajame, kur, padarius visus tyrimus, tame tarpe ir slapimo, rado labai dideli kieki baltymo ir nustate sunkia preeklampsija, ko pasekoje is karto pradejo mane ruost cezario pjuvio operacijai, nes mano bukle kele pavoju tiek man tiek vaikui. Tokiu budu gime sunus budamas 34 savaiciu ir sverdamas 2.150 kg. Praejo 8 dienos, vaikas jauciasi gerai, man tik neseniai nuslugo koju tinimas, o spaudimas vis dar nezymiai pakyla. Iki siol visada turejau zema spaudima, ziuresim kaip bus dabar.