Meshka parašė:
Is pradziu i Enapril, o paskui i Valsartan, kuri geriu iki siol.
Man pirmine hipertenzija, ne del nestumo pakiles spaudimas (nestumo metu aisku buk…
Ačiū už atsakymą.
Meshka parašė:
Is pradziu i Enapril, o paskui i Valsartan, kuri geriu iki siol.
Man pirmine hipertenzija, ne del nestumo pakiles spaudimas (nestumo metu aisku buk…
Ačiū už atsakymą.
Nesakysiu321 parašė:
Sveikos merginos, patvirtino preeklamsiją, kraujo tyrimas rodo 86, baltymo vienkartiniam šlapime nėra. Kiek paprastai dar leidžia tęsti nėštumą?
Koks kraujo tyrimas rodo 86? Koks tyrimo pavadinimas?
Meshka parašė:
Koks kraujo tyrimas rodo 86? Koks tyrimo pavadinimas?
Sveikos. Jau praėjo 3 mėn. po gimdymo, bet niekaip negaliu susitvarkyti su nerimu dėl kraujospūdžio, kad kils. Matuoju ir matuoju, nu negaliu nustoti, man tokią traumą paliko tas nėštuminis matavimas, kad nežinau, kaip išsikapstyti. Ir iki nėštumo turėjau su hipochondrija bėdų, bijojau kraujospūdžio kilimo, nes iš vaikystės atsinešiau visokių demonų, gydžiausi psichoterapijoje ir buvau ženkliai pasistūmėjus sveikime. O dabar vėl keli žingsniai atgal... Ar kas dar susidūrėte su tokia baime po preeklampsijos? Kaip sprendėte šią bėdą, kiek užtrukote? Prarandu viltį vėl kada nors būti normalia kiekviena diena vienas didelis nerimas...
mrsjas parašė:
Sveikos. Jau praėjo 3 mėn. po gimdymo, bet niekaip negaliu susitvarkyti su nerimu dėl kraujospūdžio, kad kils. Matuoju ir matuoju, nu negaliu nustoti, man tokią tra…
Kaip as jus suprantu... Po sunkios preeklampsijos, praejus gimdymui, mane panika istikdavo jei nepasimatuodavau spaudimo arba budavo 130/90. Vajej, visos vidines traumos ir isgasciai tiesiog sukildavo. Bet su laiku praejo. Vaikui augant daugiau uzimtumo atsirado, vis pamirsdavau pastebet save ir dabar galiausiai isvis nezinau net kur mano spaudimo matuoklis yra Praeis su laiku ❤️
melisejus_ parašė:
Kaip as jus suprantu... Po sunkios preeklampsijos, praejus gimdymui, mane panika istikdavo jei nepasimatuodavau spaudimo arba budavo 130/90. Vajej, visos vidines tr…
💜💜💜
Sveikos, gal kuri žinos, šiandien kaip tik 30sav.
Bet šiandien ryte, turėjau toki akyse blankuma, mirguliavima truko apie 20-30min. Gal siek tiek silpnumas buvo, daugiau kaip ir nieko. Toki pat mirguliavima per visa nestuma turejau 2 kartus. Bet tyrimai kaip ir geri budavo. Kraujospudzio neturejau kur pamatyoti, bet neatrode kad yra. Tiesiog sunerimau, ir norėjau pasitikslinti ar viskas gerai, ar verta nerimauti, gali buti preeklampsija be daugiau esamciu simptomu?
Moti parašė:
Sveikos, gal kuri žinos, šiandien kaip tik 30sav.
Bet šiandien ryte, turėjau toki akyse blankuma, mirguliavima truko apie 20-30min. …
Pasimatuokite spaudima, nematavus sunku pasakyti ar mirguliavimas del per zemo, per auksto spaudimo, ar kitu priezasciu. Galbut zemas hemoglobinas ir truksta gelezies.