MisDi parašė:
Tai išgeriu ryte bet kokiu atveju, bet jeigu dienos metu pakiles apatinis tada geriu antrą tabletę?
Galima gerti viena ryte, antra dienos metu, arba viena ryte, antra vakare, orientuokites pagal tai kada jums labiau kyla spaudimas.
MisDi parašė:
Tai išgeriu ryte bet kokiu atveju, bet jeigu dienos metu pakiles apatinis tada geriu antrą tabletę?
Galima gerti viena ryte, antra dienos metu, arba viena ryte, antra vakare, orientuokites pagal tai kada jums labiau kyla spaudimas.
Sveikos mamos, šlapime jau kokie du mėn vis randa baltymo 30, kojos rankos tinsta, bet spaudimas mažas, pirmas buvo cp bet ne dėl preeklampsijos, kaip suprantu dabar daktarė jau lenkia kad galimai preeklampsija, liepė sugert Fosfomiciną, ar dar gali pasikeist ar jau nusiteikt antram cpo?
Cokakola parašė:
Sveikos mamos, šlapime jau kokie du mėn vis randa baltymo 30, kojos rankos tinsta, bet spaudimas mažas, pirmas buvo cp bet ne dėl preeklampsijos, kaip suprantu daba…
Prie preeklampsijos leidžia gimdyti pačiai, jeigu nėra kažkokių indikacijų. Pvz, man neleido, nes dukrytė sėdėjo, tik dėl to.
Cokakola parašė:
Sveikos mamos, šlapime jau kokie du mėn vis randa baltymo 30, kojos rankos tinsta, bet spaudimas mažas, pirmas buvo cp bet ne dėl preeklampsijos, kaip suprantu daba…
Pirmas sunki preeklampsija, 34 sav skatino, darė extra cp, su antru lyg vidutinė ar lengva preeklampsija, bet irgi skatino, tik 38+4 sav, pagimdžiau pati
Liutero parašė:
O kiek baltymo turi buti kad butu preklamsija yra kokie rodikliai? As nesuprantu praeita savaite dariausi tyrimus rado baltymo tada kartojau sios savaites pradzioje…
Gali. Man buvo preemklamsija, gulėjau ligoninėje ir turėjau rinkti šlapimą, plius tyrimus kartodavo. Ir būdavo, kad būna daugiau baltymo o būna ir mažiau. Tas keisdavosi. O dėl rodiklių tai sunku pasakyti kokie pas jus matavimo vienetai.
Moleane parašė:
Gali. Man buvo preemklamsija, gulėjau ligoninėje ir turėjau rinkti šlapimą, plius tyrimus kartodavo. Ir būdavo, kad būna daugiau baltymo o būna ir mažiau. Tas keisd…
Man sakė dėl išskirų gali rodyti baltymą, kaip ir jum tai yra tai nėra nesuprasi, o išskrų labai daug
Moleane parašė:
Sveikos, norėjau pasiklausti nepirmakarčių mamyčių. Pirmas gimdymas su preemklamsijos diagnoze. Kaip sekėsi su kitais nėštumais? Kiek pavykdavo išnešioti? Galbūt ka…
Pirmas antras karta buvo preklamsija 37sav ir 36+5d.gimdymai,trecias nestumas jokios rizikos net nebuvo gimdyma teko skatinti 41+1d ir gime 4090kg😁🙈🙈nors pirmieji 2870 ir 2700kg
Gydytoja del rizikoa net siunte pas kito lygio gines,bet nieko nebuvo.Jau gimdziau mintyse ir visiems aplinkui sakiau 37sav gims ir 3vaikas🤣
Pats skaudziausias gimdymas buvo 3 nes atvaziaviau su 3cm,nuleido vandenys ir kas minute pp 1cm atsidarynejo kaklelis,skausmas nezmoniskas.Pirma karta prasiau epidiuro jau kviete gyd,kad apziuretu deja pasake nebus jo nes gimdymo🙈🙈🙈🙈baisu..aisku viskas truko tik 1h🤣