bra123 parašė:
Tai jūs darykitės ne 24CD, o 7dieną po ovuliacijos. Nes tik taip tiksliai žinosite tyrimą. Kaip ir prieš tai narė minėjo, jog aplamai jei jūs tikrai taip vėlai ovul…
Bet yra tikimybė, kad man iš vis net neįvyksta ovuliacija.
bra123 parašė:
Tai jūs darykitės ne 24CD, o 7dieną po ovuliacijos. Nes tik taip tiksliai žinosite tyrimą. Kaip ir prieš tai narė minėjo, jog aplamai jei jūs tikrai taip vėlai ovul…
Gitannaa parašė:
Na tai manau sužinosite besitestuodama
o ne būtent 24cd pasidariusi progesteroną
Gitannaa parašė:
Visada yra..reikia sekti OV kaip ir minėjo.būna juk ir nepilnavertė ov kai užauga folis,bet ne iki reikiamo dydžio ir sprogsta.. būna anovuliaciniai ciklai.visko būti gali,dėl to ir stebėt reikia OV testais,ar su gydytoja sekti ehoskopu.
JIIV parašė:
Visada yra..reikia sekti OV kaip ir minėjo.būna juk ir nepilnavertė ov kai užauga folis,bet ne iki reikiamo dydžio ir sprogsta.. būna anovuliaciniai ciklai.visko bū…
Stebiu jau ne vieną ciklą, vis tas pats.
NerGa parašė:
Sveikutės!
Ieškom nevaisingumo priežasties, vakar buvo atliktas progesterono tyrimas, 7 dieno…
Ov įvykus 😊
Sveikos. Dariau kraujo tyrimus ir pasidariau prie to paties prg. Dariau synlab. Gavau atsakymą 32.27 nmol/l. Nurodyta 1 trimestro norma nuo 8,9. Kaip ir viskas Ok, bet neramina tai, kad pvz antejoje apatine riba su tais pačiais matavimo vienetais yra nuo 35. Kaip čia yra ?
naudoju nuo nėštumo pradžios ovules 200 Mg ryte ir vakare.
monicm parašė:
Sveikos, ar galite padėti susigaudyti progesterono normose? Ar pakankamas jo kiekis?Nėštumas 5 sav. 5 d.
Viskas gerai.
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai