Meliisa parašė:
pakartočiau jūsų vietoje aš tyrimą , nes 0.13 kaip ir teigimas iki 0.6 neigiamas žinoma čia toks klaustukas, bet jūsų vietoje tai kartociau
As maniau neigiamas iki 5 kaip ir rodo, dėl to ir pagalvojau jog jau viskas
Meliisa parašė:
pakartočiau jūsų vietoje aš tyrimą , nes 0.13 kaip ir teigimas iki 0.6 neigiamas žinoma čia toks klaustukas, bet jūsų vietoje tai kartociau
As maniau neigiamas iki 5 kaip ir rodo, dėl to ir pagalvojau jog jau viskas
Meliisa parašė:
Nu ka jus sakot 0,13 kaipnir teigiamas. Tikrai neigiamas. Ir normose net yra iki 0,6 nenesciuju norma.
Stebuklobelaukiant parašė:
Nu ka jus sakot 0,13 kaipnir teigiamas. Tikrai neigiamas. Ir normose net yra iki 0,6 nenesciuju norma.
As ta pati irgi galvoju. Dekui
Sveikos!
Po vakar atliktų ir pgr tyrimų labai sunerimau. Man siandien 5savaites. Vakar buvau pas ginekologe, zirniukas jau įsitaisęs gimdoje. Tačiau tyrimai rodo tikrai mažą pgr. Vakar pradejau vartoti gepretix 200mg ryte išgeriu, o vakare į makštį. Ar ne per didelė dozė?
sypsenele323 parašė:
Sveikos!
Po vakar atliktų ir pgr tyrimų labai sunerimau. Man siandien 5savaites. Vakar buva…
Jeigu Jūsų ginekologė taip nurodė- taip ir reikia vartoti. Be to prg nepadauginsit 😊 Ir jis yra kintantis hormonas, net ir geriant papildomai jis gali tai pakilti, tai pakristi. Jid nėra pastovus. Sveikinimai 😊🥳
B3auty parašė:
Jeigu Jūsų ginekologė taip nurodė- taip ir reikia vartoti. Be to prg nepadauginsit 😊 Ir jis yra kintantis hormonas, net ir geriant papildomai jis gali tai pakilti, …
Ačiū labai! Jaudiniuosi tikrai, pirmas nėštumas, labai bijau prarasti.. nes gydytoja nebuvo labai optimistiškai nusiteikus.
Ryt kartosiu tyrimus, žiūrėsiu ar didėja abu rodikliai
sypsenele323 parašė:
Sveikos!
As didinciau, bet jau nuo organizmo priklauso. Jei anksciau neturejo su prg problemu galnirnuzteks.