Jūra. parašė:
O privačiai nėra galimybės išsitirti?
Čia kitaip veikia sistema, viskas mokama ir privatu, bet vistiek tyrimams reik siuntimo. Tai reikia rast gydytojà, kuri sutiktų
Jūra. parašė:
O privačiai nėra galimybės išsitirti?
Čia kitaip veikia sistema, viskas mokama ir privatu, bet vistiek tyrimams reik siuntimo. Tai reikia rast gydytojà, kuri sutiktų
Prasau patarkit kas labiau suprantate, ketvirtadieni progesteronas buvo gana aukstas, sianakt nuejus i tuoleta pasirode ant tol popieriaus raudonos isskyros paskui seke rudas tepimas, nuejus pas gydytoja netikrino (man 5sav) sake ilsetis guleti, jei stipriai nekraujuoju viskas gerai. Pasidariau vel tyrimus, tai progesteronas nukrites per tas 4diens, ar teiktu sunerimti ir prasyti gydytojos vaistu? Sake jei toliau kraujuosiu skambinti israsys tableciu, vet dabar kaip ir viskas liovesi😰 ar sekti dar kraujo tyrima? Nes ir taip jau daug kartu tyriausi🫣
Nota parašė:
Sveikos, mano ciklas 32-33 dienos, paskutinės menstruacijos buvo spalio 3-8d, PRG darytas 19ciklo diena ir rodo 0,75(nmol/l), menstruacijos vėluoja.. dvi dienas,kai…
Dar prg toks būna? 🙈 Tikrai su tokiu PRG nėštumo nėra.
Aukselyte parašė:
Prasau patarkit kas labiau suprantate, ketvirtadieni progesteronas buvo gana aukstas, sianakt nuejus i tuoleta pasirode ant tol popieriaus raudonos isskyros paskui …
Jūsų PRG geras, toli gražu ne kritinis. Nepanikuokite, tai kintantis hormonas, galiu kirsti rabkom, kad tikrai po poros dienų buvo pakilęs. 😊👌
B3auty parašė:
Dar prg toks būna? 🙈 Tikrai su tokiu PRG nėštumo nėra.
Na pasirodo būna 🥲 hm,aš ir pirmą nėštumą turėjau su labai žemu PGR.. tik nepamenu koks jis buvo
Sveikos, praėjusį nėštumą gėriau utrogestan, bet jau nieko nebepamenu, kada tuos tyrimus dariausi. 17 spalio prasidejo paskutines menesines, ovuliacija 1 lapkricio. Ir 2 kitoms savaitems isvykstu atostogauti, ar verta pasidaryti progesterona lapkricio 8 diena? Ar geriau nusiramint ir grizus is atostogu issitirti? Realiai as dar net nezinau, ar laukiuosi. Dar gal verta pamineti, kad pirmas nestumas baigesi nesivystanciu nestumu 9sav., antraji isnesiojau lengvai, bet pati prasiau progesterono, nes pagal mane buvo zemas progesteronas, bet valstybinej istaigoj gydytojai atrode kitaip, taciau israse del mano ramybes.
Labas visoms.
Kaip suprantu, atsakymas yra geras?
Tyrimas darytas lygiai 7 dienos po ovuliacijos ir 7 dienos iki mėnesinių. Ovuliacija aptikta testais, todėl tiksliai žinau kada įvyko. Ciklas reguliarus. Pas gydytoją vietų tik mėnesio gale, tai galvojau pasikonsultuosiu. Kaip suprantu nmol dar yra verčiami į ng/ml? Jei verčiu gaunu 50,56. Kiek visur skaitau, tai rezultatas geras
ieva.iiv parašė:
Labas visoms.
Kaip suprantu, atsakymas yra geras?
Jūsų prg puikus 😊👌
B3auty parašė:
Jūsų prg puikus 😊👌
Ar geras 16,74 nmol/l. 21-23 ciklo dieną? Kaip suprantu labai žemas.