Paukstelis parašė:
Buvo ;)
Tai man irgi buvo 79 su stimuliacija, pirma kart toki prg maciau savo..
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįPaukstelis parašė:
Buvo ;)
Tai man irgi buvo 79 su stimuliacija, pirma kart toki prg maciau savo..
Dominyka47 parašė:
Sveikos, pasidariau pakartotinai tyrimus po savaitės tai pirmas prg buvo 90, nukrito iki 76,30 per savaitę dariausi šiandien ar verta sunerimti? Pas gine tik kita p…
Vartojat progesterona?
Baby14 parašė:
Vartojat progesterona?
Ne
Dominyka47 parašė:
Ne
Šiaip į normas tai telpa. Gali pakisti biški 🤔 Man atrodo pirmam trimestre 50 nmol yra norma 😊
Baby14 parašė:
Šiaip į normas yai telpa. Gali pakisti biški 🤔 Man atrdo pirmam trimestre 50 nmol yra norma 😊
Bandysiu pasiskambinti ginei. Bus ramiau, bet tik pradėjau skambinti užimta 🤦♀️😂
Dominyka47 parašė:
Bandysiu pasiskambinti ginei. Bus ramiau, bet tik pradėjau skambinti užimta 🤦♀️😂
Žinoma, paskambinkit bus ramiau 🙌
Bet, manau čia tikrai viskas gerai 👍
Baby14 parašė:
Žinoma, paskambinkit bus ramiau 🙌
Bet, manau čia tikrai viskas gerai 👍
Pasake, kad viskas gerai ir daugiau nesidaryciau 😂 nes tuo pačiu ir hcg atejo, tai sake iki apsilankymo nusiraminti 😂 nebent kraujas atsirastu
Dominyka47 parašė:
Pasake, kad viskas gerai ir daugiau nesidaryciau 😂 nes tuo pačiu ir hcg atejo, tai sake iki apsilankymo nusiraminti 😂 nebent kraujas atsirastu
O ką aš sakiau viskas gerai! 😊
Sveikos, buvau sian pas gydytoja. Klausimas del progesterono
sakiau geriu gepretix200, po apziuros ji man sako, reiks gert progesterona. Skirsiu stipresni nei db geri- duphastona.. zdz, gavau recepta gepretix, bet db galvoju, o jis tikr ne silpnesnis nei duphaston?
subalamutino..
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai