Ziviilius parašė:
Tai kad pas mane ten tie nėštumai net 2 savaičių nebuvo , kai įvyko persileidimai . 🙂
Bet priežasčių kodėl įvyko nežinome? Ar per mažas progesteronas, ar kraujas per tirštas, ar genetiniai embriono sutrikimai?
Ziviilius parašė:
Tai kad pas mane ten tie nėštumai net 2 savaičių nebuvo , kai įvyko persileidimai . 🙂
Bet priežasčių kodėl įvyko nežinome? Ar per mažas progesteronas, ar kraujas per tirštas, ar genetiniai embriono sutrikimai?
Saulyte929 parašė:
Man kažkaip atrodo kad progesterono trūkumai , nes prieš tai nesidarydavau ir nežinodavau ar pakankamai būdavo . 🙂
Magdalena13 parašė:
Sveikos, moterys. Na tai ka, po persileidimo kazkaip bandau atsigauti. Penktadieni darytas tyrimas hcg ir prg kai pagal ta diena turejo buti 5 nestumo savaite. Hcg …
Niekas tiksliai nepasakys. Gal prg pradėjo kristi jau įvykus persileidimui, gal ir dėl prg įvyko, o gal genetinė embriono klaida, kuri lėmė nutrūkusį nėštumą.
Dru-ge-lis parašė:
Merginos 4 dienas atgal pamačiau laukta teig. Šiandien prasidėjo teplioti šviežių kraujų. Manote jau viskas ar įmanoma išgelbėti dar su progesteronų?
Tai pirmiausia klausimas, ar jo trūksta. Ar darėtės tyrimą?
kristute1 parašė:
Tai pirmiausia klausimas, ar jo trūksta. Ar darėtės tyrimą?
Aš atostoguose čia nėra kur daryt. Rytoj atliksiu atvykus, tik galvoju ką šiandien galiu padaryti.
Dru-ge-lis parašė:
Merginos atnešė vyras Turkijoje progesteroną bet man žvakutės aš 2 įkišau į makštį perskaitėm kad reikia gerti. Jeigu dar papildomai išgersiu ne bus blogiau?…
Yra tekę skaityt, kad kraujuojant žvakučių tipo mažiau efektyvu. Naudokit kaip reikia, neužsiimkit saviveikla.
Dru-ge-lis parašė:
Merginos atnešė vyras Turkijoje progesteroną bet man žvakutės aš 2 įkišau į makštį perskaitėm kad reikia gerti. Jeigu dar papildomai išgersiu ne bus blogiau?…
Tokia didele savivyda gal neužsiiminėkite. Geriau susiraskite ginekologe iš Lietuvos, kuriai galėtumėt pasiskambinti ir pasikonsultuoti
Galit šią ne padėti o pakenkti vartojant per daug